T taumatafakatani44 Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2021 #1 Bunu neden silemiyorum?
Çözüm B B BamTeli 9 Ağustos 2021 taumatafakatani44 dedi: Bunu neden silemiyorum? Eki Görüntüle 1132567 Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki bağlantı size bir fikir verecektir. Wi-Fi ile Arama (VoWifi) Servisi | Vodafone Mobil sinyalin olmadığı ortamlarda bile Wi-Fi aracılığıyla HD ses kalitesiyle arama yapabilmenizi sağlayan VoWifi servisi için göz atın. www.vodafone.com.tr Kolay gelsin.
taumatafakatani44 dedi: Bunu neden silemiyorum? Eki Görüntüle 1132567 Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki bağlantı size bir fikir verecektir. Wi-Fi ile Arama (VoWifi) Servisi | Vodafone Mobil sinyalin olmadığı ortamlarda bile Wi-Fi aracılığıyla HD ses kalitesiyle arama yapabilmenizi sağlayan VoWifi servisi için göz atın. www.vodafone.com.tr Kolay gelsin.
B BamTeli Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer İstanbul Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 taumatafakatani44 dedi: Bunu neden silemiyorum? Eki Görüntüle 1132567 Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki bağlantı size bir fikir verecektir. Wi-Fi ile Arama (VoWifi) Servisi | Vodafone Mobil sinyalin olmadığı ortamlarda bile Wi-Fi aracılığıyla HD ses kalitesiyle arama yapabilmenizi sağlayan VoWifi servisi için göz atın. www.vodafone.com.tr Kolay gelsin. Artı 0 Eksi Çözüm
taumatafakatani44 dedi: Bunu neden silemiyorum? Eki Görüntüle 1132567 Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki bağlantı size bir fikir verecektir. Wi-Fi ile Arama (VoWifi) Servisi | Vodafone Mobil sinyalin olmadığı ortamlarda bile Wi-Fi aracılığıyla HD ses kalitesiyle arama yapabilmenizi sağlayan VoWifi servisi için göz atın. www.vodafone.com.tr Kolay gelsin.