Vodafone 4 gündür internet yok

İsmetrg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bayramdan bir gün önce Vodafone bağladık ve yeni modemlerle gelmişlerdi bu sefer, bir günlüğüne her şey çok güzeldi 200 Mbps net veriyordu ilk kez görüyordum. Sonraki günden beride internetimiz yok. Annem galiba temizlik yaparken o yeşil kabloya bir şey yaptı ondan olabilir ama aradığımızda zaten zar zor müşteri hizmetlerine bağlanabiliyoruz ve dedikleride bölgesel bir sorun olduğu ama bina da veya çevrede tek çekmeyen biziz. Bunu söylediğimizde halen siz vodafonesunuz falan yalan söylüyorlar ve bence de bayram dolayısıyla teknik destek çalışmıyor. Ben bunları nasıl şikayet ederim? Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleme:
1 ay falan internetsiz kaldım, dünden beridir de. Wi-Fi çalışmıyor, modemi daha 3-4 ay önce değiştirdik. Bu internet sağlayıcılarını şikayet etsen de kullanıcıyı koruyan bir yer yok. Kurumları koruyorlar, kaç defa şikayet ettim, fiber başvurusu yaptım nafile(BTK, CİMER, Açık Kapı). Tellefonda yanımda üzerinden tobiye bağlan, internet hesabınla giriş yap(Özel müşteri numarasıyla). Ev interneti çekmiyor de sana 10GB internet veriyor 1 gün bekliyin diyor zaten. Bayramdan sonra da, TTNET'ten keyfine göre geliyorlar. Yaptılar, sonraki gün gene gitti internet. Büyük ihtimalle sorun yaşadığın binaya gelen kabloyla alakalı.

1 ay falan internetsiz kaldım, dünden beridir de. Wi-Fi çalışmıyor, modemi daha 3-4 ay önce değiştirdik. Bu internet sağlayıcılarını şikayet etsen de kullanıcıyı koruyan bir yer yok. Kurumları koruyorlar, kaç defa şikayet ettim, fiber başvurusu yaptım nafile(BTK, CİMER, Açık Kapı). Tellefonda yanımda üzerinden tobiye bağlan, internet hesabınla giriş yap(Özel müşteri numarasıyla). Ev interneti çekmiyor de sana 10GB internet veriyor 1 gün bekliyin diyor zaten. Bayramdan sonra da, TTNET'ten keyfine göre geliyorlar. Yaptılar, sonraki gün gene gitti internet. Büyük ihtimalle sorun yaşadığın binaya gelen kabloyla alakalı.

Önceden de Vodafone kullanıyorduk. O zamanda 1.5 aya yakın gitmişte ve hiçbir şey yapmamışlardı. 10 GB aldım önceden yine de teşekkürler. Ayrıca verdikleri 10 GB nedense bitmiyor. 2 Gündür kullanıyorum hem telefon he PC de ve zar zor gidiyor. Her şey de çok fazla hile var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı