Vodafone 985N Unroot Atmak

CaauPw3

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet geçenlerde telefonu rootlamıştım ancak pişmanım. Çünkü şu an telefonun dokunmatiği kendi kendine basmaya başladı. Garantiye vericem ama dediğim gibi rootlamıştım stock ROM buldum internette ama benim ses kısma tuşum bozuk olduğu için boot menüye giremiyorum başka bir şekilde root menüye girme yolu var mı yada başka bir şekilde bu stock ROM'u nasıl yükleyebilirim?

Telefon : Vodafone 985N (Smart4Power)
 
Bildiğim kadarıyla root bazı firmalar garanti dışı kabul ediyor. Bazıları rootlu iken halen garanti kapsamında olduğunu söylüyor. Eğer root atmayı vodafone garanti dışı kabul ediyorsa unroot atsanız bile telefonda sayaç işlediği için telefonunuz yapılmıyacaktır. Ama forumda moderetörün birisi (Hangisi oldunu tam olarak hatırlamıyorum. Büyük bir ihtimal Recep baltaş) şöyle demişti. Türkiyede firmaların hiçbirisi vakit kaybı olduğu için sayaça bakmıyor demişti. Yani unroot yapmak istersen supersu içinde rootu kaldır seçeneği var. Yapılması için şansınızın bol olmasını ümit ediyorum. Her telefonda sayaç yok kardeş.
 
Cevabınız için çok teşekkür ederim SuperSU uygulamasından unroot ettim. Root Checker programıda rootlu değil dedi ancak yinede emin olamadım stock rom yuklenmesi gerekmiyor mu rootun geri alınması için aklımı karıştırdı bu. Birde sayaç olduğuna nerden bakabiliriz samsung telefonlarda sayaç gözüküyormuş sanırım ben biraz baktımda ona benzer bişey bulamadım.
 
Biraz geç kaldım ama özür dilerim.
Sayaç telefona custom rom attınızda saymaya başlar. Mesela telefonlar için geliştirilmiş Cyanogenmod gibi romlar atıldığında sayaç sayıyor. Sayacı sıfırlamak mümkün ama telefonu tekrar rootlamanız gerekecek. İyi günler diliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı