Vodafone cayma bedeli ne kadar?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
8 Ekim'de Turkcell'den Vodafone'a geçiş yaptım ancak geçtiğimiz günlerde Turkcell yine indirim yaptı. 19 gün oldu hat değişikliği yapalı. Şimdi tekrar Turkcell'e dönmek istiyorum. Vodafone'da ilk ayın faturası geldi. Ne kadar cayma bedeli çıkar? Uygulamada şu anda 408 TL gözüküyor. Bu sadece kullandığım kadarı değil mi?

Eğer faturalı hattaysanız şu an cayma bedeli olarak her ayın ayrı ayrı faturasını ödersiniz, ek ücretler de çıkabilir.

97 TL mi?
Hangi Vodafone hocam bu?
Hocam normalde 380 TL aylık. Ancak şu anda ilk fatura 97 TL olarak gözüküyor. Cayma bedeli kısmında ise 408 TL gösteriyor. Diğer aylar 380 TL gelmeye devam eder zaten. Benim merak ettiğim konu toplamda 408+97 TL ödeyip Turkcell'e geçiş yapabiliyor muyum?

Eğer faturalı hattaysanız şu an cayma bedeli olarak her ayın ayrı ayrı faturasını ödersiniz, ek ücretler de çıkabilir.
Cayma bedeli kısmında 11 aylık bir fatura çıkması gerekmez mi? 380x11 yapmaları gerekir bence. Şu anda sadece 408 TL gösteriyor.

Hocam normalde 380 TL aylık. Ancak şu anda ilk fatura 97 TL olarak gözüküyor. Cayma bedeli kısmında ise 408 TL gösteriyor. Diğer aylar 380 TL gelmeye devam eder zaten. Benim merak ettiğim konu toplamda 408+97 TL ödeyip Turkcell'e geçiş yapabiliyor muyum?

Cayma bedeli kısmında 11 aylık bir fatura çıkması gerekmez mi? 380x11 yapmaları gerekir bence. Şu anda sadece 408 TL gösteriyor.
Dediğim gibi, eğer faturalı hat kullanıyorsanız 97x12 TL ve ek olarak cayma bedeli yani 408 TL olabilir. En mantıklısı müşteri hizmetleriyle konuşmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı