Vodafone e-SIM fiyatı ne kadar?

333825

Kilopat
Zamanın Tanığı
Vodafone Esim'e geçmek istiyorum yurt dışı telefon sebebiyle. Sanırım her bayi farklı fiyat veriyormuş. Aylık bir ödemesi var mı e-SIM'in ve en uygun fiyatlı simi nereden bulabilirim? Ortalama fiyatlar ise nelerdir?

Aylık ödemesi yok. Fiyatı bizden değil bayiden alacaksın ortalama 200-250 tutar diye düşünüyorum.

AVM'den Vodafone kendi şübesinden alacağım telefoncudan değil. Fiyat araştırması yaptım adama geçen sene ocak ayında 700TL çekmişler. Teşekkürler mesajınız için.

Usta gittim 1K çekti telefoncu. Sonrasında tanıdık çıktı yalvar yakar 500'e düştük. 1 saatte de e SIM yaptı.

Hocam esim nasıl telefoncudan aldınız. Telefoncu onu satmıyor. Operatörün bayisine gidip alıyorsun. Ve fiyatı da almadan önce müşteri hizmetleri arayıp öğrenebilirsiniz. Ama benim bildiğim kadarıyla 200-250

Hocam esim nasıl telefoncudan aldınız. Telefoncu onu satmıyor. Operatörün bayisine gidip alıyorsun. Ve fiyatı da almadan önce müşteri hizmetleri arayıp öğrenebilirsiniz. Ama benim bildiğim kadarıyla 200-250

Telefoncu aynı zamanda da Vodafone bayiisi. Şimdi adam dedi ki elimde 1 tane var. Onu da vermiyorum başkasına sattım 1K ya. 1K yı sen ver sana vereyim. Dedik böyle böyle verdik tamam zorla indirdik. 1 Saatte tam 1 saatte tablete bağlayıp bir şeyler yaptı anlamadık da uğraştı sonra verdi al oldu dedi.

Telefoncu aynı zamanda da Vodafone bayiisi. Şimdi adam dedi ki elimde 1 tane var. Onu da vermiyorum başkasına sattım 1K ya. 1K yı sen ver sana vereyim. Dedik böyle böyle verdik tamam zorla indirdik. 1 saatte tam 1 saatte tablete bağlayıp bir şeyler yaptı anlamadık da uğraştı sonra verdi al oldu dedi.

Biraz garip geldi bana. Ben gidince ellerinde bayağı QR kod vardı sistemden numaramı tanımladılar ve 5 dk içinde oldu. Farklı bayiye sordunuzmu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı