Vodafone ek tarife nedir?

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tarifem bitiyor diye geçebileceğim tarifelere bakayım derken bir şeye girdim neye girdiğim hakkında hiçbir fikrim yok ek tarifemi paket mi nedir bilmiyorum.
Normalde tarifem temmuz 6'da bitiyordu bu şeyde aynı şekilde önümüz temmuz 6'da bitiyor aylık tarife diye geçiyor. Direkt aradım iptal edin dedim 8 saat sonra iptal olur dediler. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tarifem bitiyor diye geçebileceğim tarifelere bakayım derken bir şeye girdim neye girdiğim hakkında hiçbir fikrim yok ek tarifemi paket mi nedir bilmiyorum.
Normalde tarifem temmuz 6'da bitiyordu bu şeyde aynı şekilde önümüz temmuz 6'da bitiyor aylık tarife diye geçiyor. Direkt aradım iptal edin dedim 8 saat sonra iptal olur dediler. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ek paket 1 aylık olan bir şey devam etmez.

İyide tarifelerimi göster deyince bu çıkıyor acaba ben tarife değiştirdim ve taahüt bitiminde mi bitecek, bu işlemi iptal edilmesini söyledim talebinizi girdim dedi 8 saate gelir demişti saat 5 gibi, iptal ederler mi acaba?

İyide tarifelerimi göster deyince bu çıkıyor acaba ben tarife değiştirdim ve taahhüt bitiminde mi bitecek, bu işlemi iptal edilmesini söyledim talebinizi girdim dedi 8 saate gelir demişti saat 5 gibi, iptal ederler mi acaba?

Dostum bu ayın parasını alirlar acele etme korkma bir dahaki ayligina iptal edersin.

Teşekkürler adama sorduğumda önceki tarifeye geri döneceksiniz demişti bu ay ödemeniz önceki tarifeye göre olur dedi ama bekliyorum bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı