bnmoz Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 49 Makaleler 1 20 Haziran 2018 #1 Vodafone interneti nasıl arkadaşlar? Fiber baglatacagim da. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Haziran 2018 #2 Kullandık ve hizmetten hiç memnun kalmadık. Üstelik altyapıları olmamasına rağmen bir sürü fatura ödettiler bize. Kesinlikle önermiyorum.
Kullandık ve hizmetten hiç memnun kalmadık. Üstelik altyapıları olmamasına rağmen bir sürü fatura ödettiler bize. Kesinlikle önermiyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.692 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Haziran 2018 #3 Türkiye'de kullanılmamalı. Berbat ötesi. Türk Telekom vb. daha iyidir o kadar söyleyeyim. Farklı firmalara yönel.
Türkiye'de kullanılmamalı. Berbat ötesi. Türk Telekom vb. daha iyidir o kadar söyleyeyim. Farklı firmalara yönel.
1 165370 Kilopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 416 Çözümler 1 20 Haziran 2018 #4 Vınnların meşhur olduğu zamanda kullandım Vodafone'u çok berbattı çekmiyordu bile Turcell'e geçtiğimde en azından kullanılcak durumdaydı.
Vınnların meşhur olduğu zamanda kullandım Vodafone'u çok berbattı çekmiyordu bile Turcell'e geçtiğimde en azından kullanılcak durumdaydı.
Virtue X Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 329 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 20 Haziran 2018 #5 Taahütüm bitince ilişkimi kesicem bu kadar söyleyebilirim. Diğer fimalara yönelmeni tavsiye ederim özellikle taahütsüz firmalara akn'si olmayan firmalara sıkıntı olursa istediğin zaman kapatırsın. 165370 dedi: Vınnların meşhur olduğu zamanda kullandım Vodafone'u çok berbattı çekmiyordu bile Turcell'e geçtiğimde en azından kullanılcak durumdaydı. Genişletmek için tıkla... "Ev interneti"
Taahütüm bitince ilişkimi kesicem bu kadar söyleyebilirim. Diğer fimalara yönelmeni tavsiye ederim özellikle taahütsüz firmalara akn'si olmayan firmalara sıkıntı olursa istediğin zaman kapatırsın. 165370 dedi: Vınnların meşhur olduğu zamanda kullandım Vodafone'u çok berbattı çekmiyordu bile Turcell'e geçtiğimde en azından kullanılcak durumdaydı. Genişletmek için tıkla... "Ev interneti"