Ofiste beraber çalıştığım arkadaşımın evine geçen hafta binalarına fiber altyapı geldiği için Vodafone'dan geliyorlar. İşte gelin sizi fibere geçirelim şöyle iyi böyle iyi falan, 100Mbps/240GB akk/79tl fiyat çekiyorlar. Böyle olduğunu duyunca bu da direk zıplıyor bu fiyata bu paket mi olur diye. Neyse ayaküstü imza atılıyor, sözleşme yapılıyor. İki gün sonra bu arkadaşın evine 25Mbps internet veriyorlar. Bu arıyor soruyor niye böyle falan, diyorlar siz fibere geçmek istemişsiniz. Arkadaş e bana bu söylenmedi, ben bana vaad edileni istiyorum diye ısrar edince, bu sefer dediler ki sizin sözleşmenizi sisteme yüklememişler. Öyle bir sözleşme bizde gözükmüyor. İşin saçmalığı şurda, kapıda satış yapıyorlar 100Mbps internet vereceğiz diyorlar, 25Mbps verip sizi fibere geçirdik diyorlar. Arayıp siz bana 100Mbps vereceğiz dediniz diyincede o sözleşmeyi bulamıyoruz diyorlar. E bu adam 25Mbps'ye imza atmadı ki, kısacası imzalamadığı sözleşme üzerinden fiyatlandırıyorlar adamı. Sonuç olarak, mahkemeye vermeye hazırlanıyor şimdi, sana tavsiyem Vodafone'dan uzak durman. Uydunet falan kullan çok daha iyidir.