Vodafone faturalı hat almak mı mantıklı yoksa Türk Telekom devir işlemi mı mantıklı?

Botox Reis

Hectopat
Türk Telekom kullanıyorum hatti üstüme almak istiyorum. Türk Telekom 400 hat devri 400 de cayma bedeli cezası toplam 800TL dediler. Sizce Vodafone yeni faturali hat almak mantıklı mı? Ayda 1 operatör değiştirmeyi düşünüyorum.

Bence Vodafone'a geçmeyin Vodafone'dan telekoma geçtim çok rahatladım Vodafone ucuz ama çekmiyor ne hat ne internet Telekom o konuda daha iyi.

Türkiye'deki telefon operatörlerinin mantığı basit Vodafone ucuz ancak kalite yerlerde Turkcell pahalı ama kalite üst seviyelerde TT orta fiyatlı ve kalite de orta düzeylerde. TT seçebileceğiniz f/p bir operatör. Ben olsam TT'da kalırdım.

Sadece cayma bedeli ile devir ücreti kalmıyor ki. Yeni yapacağınız paket ücretleri nasıl onu da öğrenseydiniz keşke. Numara önemli değil ise yeni hat daha ucuza gelir genelde.

Örnek vermek gerekirse ben Vodafone devir etmek istediğimde sistemde en düşük paket 25 GB'lik 325 TL olan bir paket çıkıyordu.

Her ay mı anlamadım.

Cayma bedeli ödememek için önce taahhüt bitimini bekleyin, sonra devir işlemini yapın.

Yani her ay derken şöyle ayda 1 operatör değişimi yaparken tarifeler mi ne indirimli oluyormuş yanlış duymadiysam. Yılbaşı girmeden zam gelmeden hattı ustume alayım diyorum ha devletin 10GB ücretsiz internetinden yararlanmak istiyorum.

Üstünüze almanız iyi tabii fakat zaten tarifeler yeni yıl fiyatlarına göre çoktan güncellendi. Yani yeni yıla girseniz de aynı paket fiyatları karşınıza çıkar. Arada kampanya yapıyorlar sadece ya da yeni müşterilere kampanya yapıyorlar fakat 800 liralık iş değil.

O zaman cayma bedelini ödeyeceğim mecbur ocak ayında ücretsiz 10 GB desteği sona erecekmis sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…