T THe_DuDee Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Evet karşılaşan oldu mu? Vodafone faturasiz hattım var, internet olmamasına rağmen 2 aydır internete giriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Evet karşılaşan oldu mu? Vodafone faturasiz hattım var, internet olmamasına rağmen 2 aydır internete giriyorum.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #2 Yakında bir yerden fatura çıkar illa dikkatli olun.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 9 Ocak 2021 #3 Kullandığınız internet kadar hesaptaki bakiyeden gidiyor diye biliyorum. Bende 100 Kb'da 2 Kuruş kesiyor.
Kullandığınız internet kadar hesaptaki bakiyeden gidiyor diye biliyorum. Bende 100 Kb'da 2 Kuruş kesiyor.
T THe_DuDee Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #4 Hattım faturasız eksi bakiye vermiyor. Hatta para yok.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 9 Ocak 2021 #5 Hattı faturalıya geçirmeyin geçirdiğiniz anda parasını alırlar. Peki SMS ve konuşma için durum nasıl? ve hat pasif durumdayken de internete girebiliyor mu?
Hattı faturalıya geçirmeyin geçirdiğiniz anda parasını alırlar. Peki SMS ve konuşma için durum nasıl? ve hat pasif durumdayken de internete girebiliyor mu?
T THe_DuDee Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #6 Sms veya dakika yok mobil veri kapatıp açtığımda 1 2 gün internet olmuyor ve 1 2 gün sonra yeniden internet oluyor
Sms veya dakika yok mobil veri kapatıp açtığımda 1 2 gün internet olmuyor ve 1 2 gün sonra yeniden internet oluyor
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 9 Ocak 2021 #7 @THe_DuDee Peki hattın durumu nedir? Faturasız Hat Kullanım ve Kapanma Süreleri | Vodafone Vodafone Faturasız Hattı'nızla İlgili Kullanım Süreleri www.vodafone.com.tr Son 180 gün içerisinde bakiye yüklediniz mi? üst kısımda bir link bıraktım.
@THe_DuDee Peki hattın durumu nedir? Faturasız Hat Kullanım ve Kapanma Süreleri | Vodafone Vodafone Faturasız Hattı'nızla İlgili Kullanım Süreleri www.vodafone.com.tr Son 180 gün içerisinde bakiye yüklediniz mi? üst kısımda bir link bıraktım.
T THe_DuDee Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #8 rootz dedi: @THe_DuDee Peki hattın durumu nedir? Faturasız Hat Kullanım ve Kapanma Süreleri | Vodafone Vodafone Faturasız Hattı'nızla İlgili Kullanım Süreleri www.vodafone.com.tr Son 180 gün içerisinde bakiye yüklediniz mi? üst kısımda bir link bıraktım. Genişletmek için tıkla... Evet internet olmadan önce Evet internet olmadan önce
rootz dedi: @THe_DuDee Peki hattın durumu nedir? Faturasız Hat Kullanım ve Kapanma Süreleri | Vodafone Vodafone Faturasız Hattı'nızla İlgili Kullanım Süreleri www.vodafone.com.tr Son 180 gün içerisinde bakiye yüklediniz mi? üst kısımda bir link bıraktım. Genişletmek için tıkla... Evet internet olmadan önce Evet internet olmadan önce
demoteam58 Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #9 @THe_DuDee muhtemel olarak bir sistem hatası olabilir bu hatanın sonrasında herhangi bir sıkıntı çıkarmaması açısından bir an önce Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi öneririm.
@THe_DuDee muhtemel olarak bir sistem hatası olabilir bu hatanın sonrasında herhangi bir sıkıntı çıkarmaması açısından bir an önce Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizi öneririm.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 9 Ocak 2021 #10 THe_DuDee dedi: Evet karşılaşan oldu mu? Vodafone faturasiz hattım var, internet olmamasına rağmen 2 aydır internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... amcamın oğlu 200gb harcıyordu bu şekilde ayda Sanmam fatura çıkacağını nasıl yaptın bilgilendirir misin
THe_DuDee dedi: Evet karşılaşan oldu mu? Vodafone faturasiz hattım var, internet olmamasına rağmen 2 aydır internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... amcamın oğlu 200gb harcıyordu bu şekilde ayda Sanmam fatura çıkacağını nasıl yaptın bilgilendirir misin