T THe_DuDee Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #11 demoteam58 dedi: @THe_DuDee muhtemel olarak bir sistem hatası olabilir bu hatanın sonrasında herhangi bir sıkıntı çıkarmaması açısından bir an önce Vodafone müşteri hizmetleri Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: amcamın oğlu 200gb harcıyordu bu şekilde ayda Sanmam fatura çıkacağını nasıl yaptın bilgilendirir misin Genişletmek için tıkla... Valla hiç bilmiyorum internet paketim yoktu bir anda internete falan girdi yani ben bişi yapmadım sistem hatası
demoteam58 dedi: @THe_DuDee muhtemel olarak bir sistem hatası olabilir bu hatanın sonrasında herhangi bir sıkıntı çıkarmaması açısından bir an önce Vodafone müşteri hizmetleri Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: amcamın oğlu 200gb harcıyordu bu şekilde ayda Sanmam fatura çıkacağını nasıl yaptın bilgilendirir misin Genişletmek için tıkla... Valla hiç bilmiyorum internet paketim yoktu bir anda internete falan girdi yani ben bişi yapmadım sistem hatası
4 4SIFIR Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #12 THe_DuDee dedi: Evet karşılaşan oldu mu? Vodafone faturasiz hattım var, internet olmamasına rağmen 2 aydır internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan aynı şey benim de başıma geldi .Kullanmak istiyorum ,siz şuan bir sorunla karşılaştınız mı ?
THe_DuDee dedi: Evet karşılaşan oldu mu? Vodafone faturasiz hattım var, internet olmamasına rağmen 2 aydır internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan aynı şey benim de başıma geldi .Kullanmak istiyorum ,siz şuan bir sorunla karşılaştınız mı ?
T THe_DuDee Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #13 4SIFIR dedi: Şu an aynı şey benim de başıma geldi. Kullanmak istiyorum, siz şu an bir sorunla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum ev interneti aldik. Kullandim ama bir sorun olmadı.
4SIFIR dedi: Şu an aynı şey benim de başıma geldi. Kullanmak istiyorum, siz şu an bir sorunla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum ev interneti aldik. Kullandim ama bir sorun olmadı.