Vodafone Fiber PUBG "upload packet loss" sorunu

VII_outLaw

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10 günlük Vodafone Fiber abonesiyim.

PUBG oynarken sürekli upload packet loss oluyor.

Sitedeki her komşuda denedim.

Her şey mükemmel ama online oyunlarda böyle oluyor anlamış değilim.

Ping güzel internet hızlı ama neden bu başıma geliyor.

Annemin evinde 6 senedir ADSL kullandım böyle bir şeyle karşılaşmadım.

PUBG Amazon'unun serverlarını kullanıyormuş.

Taze resim.

Sürekli bu şekilde en yenisi böyle oynuyorum ben de. %1-%2-%4-%7 sürekli böyle yanar dönerli.

Ama gördüğün ping değeri çok güzel paket kaybı yok.

Vodafone Fiber bu. Şimdi diğer ev;

TTNET ADSL 20 kere denedim süper.

up
@Eryd hocam bir siz konuya vakıf gibisiniz ama hiç yazmıyorsunuz bu sorun epey bir kullanıcıda var.

Son düzenleme:
Sadece PUBGde mi oluyor yoksa cs go vb oyunlarda da var mı?

cs go da da oluyor stabil olmadığından onda pubg gibi ölçer yoksa ama

lost %1 %2 oluyor oyuna girdiğimde 65 ping ise kayıp olduğundan 80 90'a fırlıyor.

bu packet loss sorunu diğer arkadaşların başına gelmiş vodafone kullananların

Sorununu çözücez şimdi windows arama kısmına cmd yazıp yönetici olarak çalıştır ardından şu kodu yazıp netsh interface ipv4 show subinterfaces
çıkan sonucu ss atabilir misin buraya?

burada bu arada ont cihazla router üzerinden fiber kullanmamı tavsiye ettiler.

vodafone'un verdiği nokia g-240w-c online oyunlarda sıkıntı yapıyormuş.

@@Mrtcn95

Tahmin ettiğim gibi mtu 1500de ondan paket kaybı oluyor superonline 1480 veriyor maksimum. Windows format sonrası başıma gelmişti default 1500. Yine aynı şekilde cmdye girip

netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1480 store=persistent

Yazıp enterla okey demesi lazım. Ondan sonra oyuna girip test et %99 çözülecek

Mobil'de bir hız testi gerçekleştirebilir ve paylaşabilir misiniz? Speedtest üzerinden İstanbul ve Frankfurt olmak üzere. Jitter durumuna bakmak istiyorum.

bu modem

@@Mrtcn95

Benim attığım merminin servera ulaşmasında sıkıntı var.

Bu arada müşteri hizmetlerine yoğun bir şikayet var galiba oyun ismi PUBG mi diyorlar direk. Fark eder mi sorun her oyun da aynı.

İstersen cep internetimle gireyim bir de
@@Der Meister

Yeni kalktım kahvaltıdan sonra hem fiberi hem mobilden girdiğimde speedtest sonuçlarını atacağım birazdan. Bu 3.modem sorun modemden diyorlar. Ont gömülü bir cihazmış bu.

Ont aygıtı + routerlu kullanmalıymışım vodafonedan başka alternetifimde yok sitede şuan.

Sorununuz çözülmedi mi ben mi anlamadım Ben superonline kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla Vodafone fiber de sol altyapısını kullanıyor. Tek tek denemiştim dh de arkadaş mtu değeri önermiş fakat bende 1480e düşürene kadar paket kaybı vardı tek tek test ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…