Sorununu çözücez şimdi windows arama kısmına cmd yazıp yönetici olarak çalıştır ardından şu kodu yazıp netsh interface ipv4 show subinterfaces
çıkan sonucu ss atabilir misin buraya?
Tahmin ettiğim gibi mtu 1500de ondan paket kaybı oluyor superonline 1480 veriyor maksimum. Windows format sonrası başıma gelmişti default 1500. Yine aynı şekilde cmdye girip
netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1480 store=persistent
Yazıp enterla okey demesi lazım. Ondan sonra oyuna girip test et %99 çözülecek
SORUN 2 gündür kalmadı gibi 2 güne güncelleme yapacağım. Onlara ulaşana kadar çok uğraş verdim. Metehan bey ve Ayşe Hanıma yardımları için teşekkür ed - Sayfa 9
Mobil'de bir hız testi gerçekleştirebilir ve paylaşabilir misiniz? Speedtest üzerinden İstanbul ve Frankfurt olmak üzere. Jitter durumuna bakmak istiyorum.
Benim attığım merminin servera ulaşmasında sıkıntı var.
Bu arada müşteri hizmetlerine yoğun bir şikayet var galiba oyun ismi PUBG mi diyorlar direk. Fark eder mi sorun her oyun da aynı.
İstersen cep internetimle gireyim bir de
@@Der Meister
Yeni kalktım kahvaltıdan sonra hem fiberi hem mobilden girdiğimde speedtest sonuçlarını atacağım birazdan. Bu 3.modem sorun modemden diyorlar. Ont gömülü bir cihazmış bu.
Ont aygıtı + routerlu kullanmalıymışım vodafonedan başka alternetifimde yok sitede şuan.
Sorununuz çözülmedi mi ben mi anlamadım Ben superonline kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla Vodafone fiber de sol altyapısını kullanıyor. Tek tek denemiştim dh de arkadaş mtu değeri önermiş fakat bende 1480e düşürene kadar paket kaybı vardı tek tek test ettim.