düşürelim şu değerleri mtu gibi. TTnet cep internetiyle giriyorum orada sorun yok ping 70 lerde
loss 0 download 0 güzel yani. Bu sadece pubg de değil CS go'da Rainbow six'te stabil değil ne değişik bir sıkıntı 3 aydır var ya fiberlendik diye mutlu olamadım.
nokia g-240w-c modeme ayar çekilmiyor ki. Hemde anlamam yani
Bu kronik sorunla entersan bir şey fark ettim laptop işe kablolu bağlandığımda sıkıntı olmuyor.
Masaüstü ile bağlandığımda paket kaybı oluyor şaka mı bu ya?
düşürelim şu değerleri mtu gibi. TTnet cep internetiyle giriyorum orada sorun yok ping 70 lerde
loss 0 download 0 güzel yani. Bu sadece pubg de değil CS go'da Rainbow six'te stabil değil ne değişik bir sıkıntı 3 aydır var ya fiberlendik diye mutlu olamadım.
nokia g-240w-c modeme ayar çekilmiyor ki. Hemde anlamam yani
Bu kronik sorunla entersan bir şey fark ettim laptop işe kablolu bağlandığımda sıkıntı olmuyor.
Masaüstü ile bağlandığımda paket kaybı oluyor şaka mı bu ya?
Olmuş da olmamış. Siz kabloyu tekrar bağlayınca ikinci bir ethernet bağlantısı açmış(Ethernet 3) o da1500 ikinci kodu Ethernet 3 şeklinde tekrar yazın öyle deneyin. Fotoğraf atmanız iyi olmuş.
@Mrtcn95 Bende de 1500'tü daha sonra ping ata ata değeri 1434'e kadar düşürdüm ve daha sonrasında MTU değerine 28 ekleyip 1462 olarak sabitledim fakat sorun devam ediyor.