Vodafone Fiber vs TurkNet vs NetSpeed

Veunex12

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selam. ISS arayışı içerisindeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aklımda olan ISS'ler
  • Vodafone Net Fiber 200Mbps
  • NetSpeed 100Mbps
  • TurkNet 100Mbps

Arkadaşlar Hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum Türk Telekom'dan geçiş sağlayacağım eve kadar GPON'lu fiber altyapı kurulumum mevcut ping değerlerim çok güzel 0 kesinti ile internete bağlantı sağlıyorum fakat fiyatından memnun olmadığım için değişim yapacağım. Siz hangisini önerirsiniz? Vodafone Net Fiber kullanan arkadaşlarım varsa ping değerleri nasıl söyleyebilirler mi ya da çok fazla kesintisi oluyor mu?

Vodafone 200 Mbps sadece kendi altyapısı ile verebiliyor anladığım kadarı ile sizde Türk Telekom fiber altyapısı var bu yüzden 200 Mbps alamsınız en fazla alabileceğiniz hız 100 Mbps o yüzden TurkNet diyorum kendim de kullanıyorum memnunum.
Ama Vodafone altyapısı var ise Vodafone daha iyi olur.

Vodafone kullanmayın da diğerlerini istediğiniz gibi düşünüp tartabilirsiniz.

O zaman Comnet, NetSpeed, TurkNet'e falan bakabilirsiniz.

İşte o konuda kararsız kalıyorum. Ping değerlerimde değişim yukarı doğru mu yoksa aşağı doğru mu olacak bilmiyorum ayrıca o servislerin internet kesintisi ne durumda bilgimde yok. Netspeed düşünüyorum ama ping değerleri ve kesintisi nasıl bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı