Elektronik Vodafone H300s modem 630TL

• Konuyu başlatan Weil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 647

Weil

Hectopat
Yer
Çanakkale,Esenler
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Pazarama'da Vodafone H300s 5GHz modem ilk siparişe özel 125 TL kupon ile 630TL'ye düşüyor hiç kullanmadım bilmiyorum ama güzel gibi duruyor kullananlar da nasıl oldulğunu paylaşırsa sevinirim.
Vodafone H300S Modem
Kupon kodu: Merhaba125.
Not: Önceden Pazarama'dan sipariş verdiyseniz yeni hesap açmanız yeterli olacaktır cihaz IP fark etmiyor sadece bu kampanya ile alışveriş yapmadığınız bir kart gerekiyor.

Neden? Çok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım.
Gürgençler apple satıcısından 256 GB iPad A16 aldım. 128 GB gönderdiler. Arayınca pişmiş pişmiş açmayın ve bize iadeye gönderin diyorlar. Oldu ya? Ben o minnacık 128GB yazısını okumadan açmışta olabilirdim. İnadına iadeye yollarken açarak gönderesim var. Pazaramanın bu duruma yaptığı hiçbir şey yok. Gürgençler’e ceza bile kesmediğine eminim.

Bir değişim yapmamak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Arkadaşlar merhaba Pazarama'da Vodafone H300s 5GHz modem ilk siparişe özel 125 TL kupon ile 630TL'ye düşüyor hiç kullanmadım bilmiyorum ama güzel gibi duruyor kullananlar da nasıl oldulğunu paylaşırsa sevinirim.
Vodafone H300S Modem
Kupon kodu: Merhaba125.
Not: Önceden Pazarama'dan sipariş verdiyseniz yeni hesap açmanız yeterli olacaktır cihaz IP fark etmiyor sadece bu kampanya ile alışveriş yapmadığınız bir kart gerekiyor.
-5G kapsama alanı çok düşük bir modem, 2.4G ise evin tamamını kaplıyor. (130m2 yani.)
-Bariz fazla ısınıyor, bazen internetin yavaşlamasına sebeb olabiliyor bu yüzden. Cidden fazla ısınan bir modem.
-Arayüzü çok basit ve sade, hertürlü ayara sahip sayılır. Vodafone'a göre iyi ama güncel teknolojiler yok, "ağ trafiğini hafifleten ve dengeleyen" bir teknoloji vardı. Adını unuttum ama o yok. (Adı "QOS" ve bulunmuyor.)
-Arkasında vida/çivi ile asma yerleri var ama ayakları çıkmıyor. Oyüzden duvara asılmıyor düzgün.
-2.4GHz, 300mbps desteklediğini iddia etse bile internetin nihai hızının yarısı kadar anca veriyor. 100 mbps varsa 44 filan, 50 varsa 27 filan.

Vodafone internet kullandığım zamanlar vermişlerdi. Yaklaşık 7 yıl filan oluyor herhalde, bedava verseler kullanılır ama bence para verilmez bu modeme. Hiç esprisi yok, sadece karizmatik.
Antenli daha iyi modemlere bakılsa iyi olur.

Tek takdir ettiğim yanı Superonline gibi çok darlayan, kısıtlayan firmalara nazaran cidden herşey değiştirilebilir ve oynanabilir olması. Türkcell ve Türk Telekom bu konuda nasıl bilmiyorum ama.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı