Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar selam Vodafone'dan yeni hatlara verilen tarifelere bakmak için başvuru sayfasından 2-3 şey seçtim ancak ne adres ne kimlik doğrulaması yaptım çıktım. Direkt ve bugün baktığımda böyle yazıyordu iptal olur mu? Çünkü hattım var zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
Arkadaşlar selam Vodafone'dan yeni hatlara verilen tarifelere bakmak için başvuru sayfasından 2-3 şey seçtim ancak ne adres ne kimlik doğrulaması yaptım çıktım. Direkt ve bugün baktığımda böyle yazıyordu iptal olur mu? Çünkü hattım var zaten.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Bilgi eksikliğinden dolayı sizi arayabilirler. Ararsalar yanlışlıkla yaptığınızı söylemeniz yeterli olur diye düşünüyorum.
Bilgi eksikliğinden dolayı sizi arayabilirler. Ararsalar yanlışlıkla yaptığınızı söylemeniz yeterli olur diye düşünüyorum.