Daha fazla
21.12.2021 tarihinde taahhüdüm bittiği için yeni Vodafone yanımda uygulaması üzerinden yeni tarifelere bakıyordum. Karşıma bir ekran çıktı, 40TL ile 15GB internet sunan bir ek paket... Sayfaya girince karşıma "kullanıcı sözleşmesini kabul et" benzeri bir şey çıktı. Herhalde görmek için izin almam gerek diye hiç okumadan kabul ettim. Meğerse satın alım yapmışım. Hesabıma ekstradan 40TL yansıdı. Müşteri hizmetlerine ulaşmak için 2 saat cebelleştim ancak oradan da "kullanın artık, faturaya yansımış." cümlesini duydum. 2 tuş ile yanlışlıkla satın aldığım şeyi 2 saat iade edemedim. Üstelik interneti kullanmadım bile! Gerçekten ağlayacağım. Hakkımın yenmesine tahammül edemiyorum. Kendimi zor tuttum çıldırmamak için. İntiharın eşiğine geldim resmen! 40TL az bir ücret değil benim gibileri için. Gitti param, 15GB internetim var en azından. Hâlâ kullanmadım. İade etme şansım yok mu? Bayi üzerinden de mi halledemem? Ağlayacağım gerçekten, bu kadarı da olmaz ya. Benim hatam ancak keşke iade alsalardı. Hakem heyeti ile de uğraşmak istemiyorum. Herhangi bir birim ile görüşemez miyim?
Bunları yazarken 40TL için değmez diyebilirsiniz ama gerçekten önemli bir miktar benim için. En azından isteyerek yapmadığım bir şey olması çok moralimi bozuyor. Yazdıklarımdan dolayı kusuruma bakmayın, sadece moralimi de sizinle paylaşmak istedim.
Bunları yazarken 40TL için değmez diyebilirsiniz ama gerçekten önemli bir miktar benim için. En azından isteyerek yapmadığım bir şey olması çok moralimi bozuyor. Yazdıklarımdan dolayı kusuruma bakmayın, sadece moralimi de sizinle paylaşmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: