Vodafone hattı nasıl açtırılır?

IAKARI

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Vodafone faturasız hattım vardı yenice hattım kapatılmış. Bu hattı ücreti karşılığında açtırabiliyor muyum yoksa havuza düşmesini mi beklemem gerek bilen varsa aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Vodafone faturasız hattım vardı yenice hattım kapatılmış. Bu hattı ücreti karşılığında açtırabiliyor muyum yoksa havuza düşmesini mi beklemem gerek bilen varsa aydınlatabilir mi?

Bayiye gitseniz hallederler diye düşünüyorum aynı hat olmasa bile aynı tel no üstünden yeni bir hattı ücretsiz şekilde verirler muhtemelen.

Kapanan Faturasız Hat Nasıl açılır?​

Faturalı hatlardan farklı olarak Lira yükleme sistemi ile çalışan faturasız hatlarda kullanıcıların herhangi bir taahhüt vermesine gerek yoktur. Faturasız hat kullanıcıları kullandıkları tarifenin ücretini peşinen hatlarına TL olarak yüklerler ve tarife yenileme dönemi geldiğinde bu ücret bakiyelerinden otomatik olarak düşülür. Eğer hatlarına Lira yüklemesi gerçekleştirmezlerse tarifeleri yenilenmeyeceği için arama, SMS ve internet gibi kullanımlarını hatlarında mevcut olan bakiye üzerinden tarife dışı fiyatlarla yaparlar. Faturasız hatlarda 180 günlük aktif kullanım süresi belirlenmiştir. Bu süre boyunca faturasız hatta asgari miktarda Lira yüklemesi yapılmadığında hat kısıtlanır ve bekleme süresi boyunca hala Lira yüklemesi yapılmazsa hat kapatılır. Faturasız kapanan hat nasıl açılır diye merak edenler için ise hattınıza yeniden TL yüklediğinizde hattınızın açılacağını söyleyelim

Bayiye gitseniz hallederler diye düşünüyorum aynı hat olmasa bile aynı tel no üstünden yeni bir hattı ücretsiz şekilde verirler muhtemelen.
Gittiğimde yapamayacaklarını söylediler ama internette sitelerinde şöyle yazıyor. “Eğer numara havuza düştüyse numaranızı tekrar almak için ödeme yapmanız gerekecektir. Eski telefon numaraları ortalama 1 yılda havuza düşer. Eski hattınız havuza düşmedi ise yalnızca işlem ücreti karşılığında telefon numaranız geri alabilirsiniz.”

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı