RalfKing Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar, elimde bu modem var. Bunu nasıl Access Point olarak kullabilirim? Kablodan gelen interneti Wi-Fi ile dağıtmasını istiyorum.
Arkadaşlar, elimde bu modem var. Bunu nasıl Access Point olarak kullabilirim? Kablodan gelen interneti Wi-Fi ile dağıtmasını istiyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Ekim 2021 #2 Kullanabilirsiniz.
RalfKing Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #3 erme dedi: Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamda nasıl hocam
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Ekim 2021 #4 RalfKing dedi: tamamda nasıl hocam Genişletmek için tıkla... Youtube da farklı model modemler ile yapanlar var. Onlara bakabilirsiniz. Temelde aynı mantıkla yapılıyor.
RalfKing dedi: tamamda nasıl hocam Genişletmek için tıkla... Youtube da farklı model modemler ile yapanlar var. Onlara bakabilirsiniz. Temelde aynı mantıkla yapılıyor.
RalfKing Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #5 erme dedi: Youtube da farklı model modemler ile yapanlar var. Onlara bakabilirsiniz. Temelde aynı mantıkla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... 2 gün uğraştım yapamadim
erme dedi: Youtube da farklı model modemler ile yapanlar var. Onlara bakabilirsiniz. Temelde aynı mantıkla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... 2 gün uğraştım yapamadim