Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım. Modeminizle bağlantı kuramıyoruz. Arıza kaydı açıyorum falan dendi. Kabloda bir sorun olabilir mi? Teknik ekibin gelmesi çok uzun sürecektir. Kendim yapabileceğim bir şey var mı?
Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım. Modeminizle bağlantı kuramıyoruz. Arıza kaydı açıyorum falan dendi. Kabloda bir sorun olabilir mi? Teknik ekibin gelmesi çok uzun sürecektir. Kendim yapabileceğim bir şey var mı?
F FukaraTürk Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 Yapmamanı tavsiye ederim. Kabloları ya da modemi kimse kurcaladı mı?
Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 FukaraTürk dedi: Yapmamanı tavsiye ederim. Kabloları ya da modemi kimse kurcaladı mı? Genişletmek için tıkla... Kimse kurcalamadı. İnternet vardı aniden gitti.
FukaraTürk dedi: Yapmamanı tavsiye ederim. Kabloları ya da modemi kimse kurcaladı mı? Genişletmek için tıkla... Kimse kurcalamadı. İnternet vardı aniden gitti.
Ş Şükrü 123jdjd Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 43 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 bende türk telekom kullanıyorum 2.4 ghz vs yanıyodu tektik servisi aradık onlardan kaynaklanan bir arıza olduğunu söyledi ve hallettiler
bende türk telekom kullanıyorum 2.4 ghz vs yanıyodu tektik servisi aradık onlardan kaynaklanan bir arıza olduğunu söyledi ve hallettiler