Vodafone internet ile ping düşer mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Superonline kullanıcısıydım fakat Vodafone daha mantıklı bir teklif sununca ona geçtim. Binamızda Vodafone yine Superonline altyapısı kullanıyormuş kabloyu bile değiştirmediler. Superonline kullanırken Valorant'ta 13 ping alıyordum, Vodafone az önce bağlandı ve 25 ping alıyorum. İlk bağlandığında hız değerleri vb. değişiklik gösterebiliyor ama pingim düşer mi sizce? Sonuçta aynı altyapı aynı yer nasıl fazla olduğunu anlayamadım.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildir bakalım ne diyecekler.
6 senedir Vodafone kullanıyorum pingim 20 25 arası yoğunluğa göre değişiyor.

ISS'ler ping değerlerini doğrudan etkiliyor.
Sol ile aldığınız Ping'i Vodafone ile alamayabilirsiniz.

İstanbul'a yakın bir mevkiden 25ms ping alıyorsanız Vodafone'de Ping'iniz kötü demektir.
Ben tam Manavgat'dan 15-18ms arası alıyorum Valorant'ta.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildir bakalım ne diyecekler.
6 senedir Vodafone kullanıyorum pingim 20 25 arası yoğunluğa göre değişiyor.
Yeni bağlandığı için 24 saat içinde değerler değişebilir yarın güncelleme yapabiliriz düşmezse dediler.
İstanbul'a yakın bir mevkiden 25ms ping alıyorsanız Vodafone'de Ping'iniz kötü demektir.
Ankara'da oturuyorum dostum.

Yeni bağlandığı için 24 saat içinde değerler değişebilir yarın güncelleme yapabiliriz düşmezse dediler.

Sol kablosuyla bağladılarsa hiç değişmez gibi o değerler, ama belki şansınıza düzelebilir.
Düzelse bile Superonline kadar düşük ping veremez gibi.

Pek değişmez. Keşke değiştirmeseydiniz.
Hocam değiştirmezdim ama Vodafone'dan 140 TL'ye 200 download 10 upload daha mantıklı geldi. İndirme ve yükleme değerlerini alabiliyorum onda sorun yok. 25 ping de sorun değil aslında ama 13 civarı olsa daha iyiydi tabi.

Ankara'ya göre biraz yüksek pingin ben İzmir'de 20 25 arası alıyorum. Yarın tekrar kontrol edip aramanı öneririm.
Modem değiştirdiniz mi ?

Hocam değiştirmezdim ama Vodafone'dan 140 TL'ye 200 download 10 upload daha mantıklı geldi. İndirme ve yükleme değerlerini alabiliyorum onda sorun yok. 25 ping de sorun değil aslında ama 13 civarı olsa daha iyiydi tabii.

Hız olarak Vodafone iyi de ping olarak iyi değil. Ama 140TL'ye 200 download iyi bayağı.

Biz 4 senedir kullanıyoruz hiç memnun değilim.
Kablolar çalındı gelip yapmadılar ( polisi devreye koyduk ve yakalandılar Vodafone'e bayisinde çalışan adamlarmış)
Ilgisiz bir müşteri hizmeti vs.

Fiyatler daha pahalı olmadan bence çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…