Vodafone LoL yüksek ping

regor1

Hectopat
Arkadaşlar Vodafone.net kullanıyorum. 2 yıl öncesine kadar LoL'de 39 ms alırken şimdi 60 bazen 70'e kadar çıkıyor. Artık sıkıldım, ne yapmam gerek? İnternetten cayamıyorum, daha 1 yıl var. Bina dışından gelen kabloyu değiştirme şansımız var mı? Aydınlatın lütfen gercekten baydı bu sorun. 5-20 ms beklemiyorum sadece 39-40 ms olsa da yeter.

Arkadaşlar Vodafone.net kullanıyorum. 2 yıl öncesine kadar LoL'de 39 ms alırken şimdi 60 bazen 70'e kadar çıkıyor. Artık sıkıldım, ne yapmam gerek? İnternetten cayamıyorum, daha 1 yıl var. Bina dışından gelen kabloyu değiştirme şansımız var mı? Aydınlatın lütfen gercekten baydı bu sorun. 5-20 ms beklemiyorum sadece 39-40 ms olsa da yeter.
İnterneti başka cihazlar kullanıyor mu?

Hocam ben de uzun zamandır Vodafone kullanıcısıyım. Benim de böyle bir sorunum var. ADSL kullanıyorum ve yakın zamanda yeni bir modem alıp VDSL geçeceğim. Acaba kullanmış olduğunuz modem eskimiş olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı