Vodafone mobil hat Online başvuru

Daha fazla  
Merhaba, başka operatörden Vodafone faturasıza geçmeyi düşünüyorum. Başvuru sırasında ücret ödemeden hat gelip ve aktif olunca o zaman paket seçerek ücret ödeyebiliyor muyum? Hatta yeni başvururken ücret ödeme zorunluluğu oluyor mu?

İnternet üzerinden başvuran oldu mu? Mağazadan mı başvurmak mantıklıdır?

İnternetten başvurup hattı paket seçme den, ücretsiz olarak bayi den teslim alabilirsiniz.
Kullandığım operatörden Vodafone Faturasız hat ta numara taşıma için gidip bayiden başvursam benden ücret talep etmeden işlemleri halledebilir miyim? Hat aktif olunca kendim uygulama üzerinden paket seçmek istiyorum da.

Kullandığım operatörden Vodafone Faturasız hat ta numara taşıma için gidip bayiden başvursam benden ücret talep etmeden işlemleri halledebilir miyim? Hat aktif olunca kendim uygulama üzerinden paket seçmek istiyorum da.
Halledebilirsiniz, ama yok "paket seçmek zorunlu, faturasız hattımız kalmadı, sizi faturalı yapalım" yalanlarına inanmayınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı