Vodafone Net aşırı yavaş

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Vodafone VDSL 24 Mbps internet kullanıyorum, 3 günden beri internet aşırı yavaş. Call of Duty Warzone'u lagtan oynayamıyorum. 360P'de videoları zar zor izliyorum, 144P'de bile donmalar yaşıyorum. Bu Türkiye geneli bir sorun mu yoksa bende mi sorun var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende veya bulunduğun bölgede bir sorun olabilir. Hız testi yaptığın sonuçlar değişiyor mu? Klasik olacak ama modeme restart atmak işe yarayabilir.

Sende veya bulunduğun bölgede bir sorun olabilir. Hız testi yaptığın sonuçlar değişiyor mu? Klasik olacak ama modeme restart atmak işe yarayabilir.
Hız testi yaptım sonuçlar normaldi ama hiç alakası yok, resmen ağlıyor internet. Reseti denedim ama maalesef hala aynı.

Bizde de son zamanlarda VodafoneNet'te kopmalar ve yavaşlamalar oluyor. Birkaç dakika sonra kendi kendine düzeliyor ama bu birkaç dakika bile insanı çıldırtmaya yetiyor.

Biz de 16 Mbps fiber kullanıyoruz.

Bizde de son zamanlarda VodafoneNet'te kopmalar ve yavaşlamalar oluyor. Birkaç dakika sonra kendi kendine düzeliyor ama bu birkaç dakika bile insanı çıldırtmaya yetiyor.

Biz de 16 Mbps fiber kullanıyoruz.
Benim sürekli devam ediyor hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp boş muhabbet dinlemek istemiyorum. Uzaktan bir reset atıp şimdi düzelmiş olması gerekiyor diyorlar. Düzelmese bile tamam düzeldi deyip kapatıyorum, çekilecek gibi değil. Yoğunluktan olabilir mi acaba o aklıma geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…