Vodafone Net İptal Süreci

oenN

Megapat
Daha fazla  
2017 Şubat ayından beri Vodafone Net fiber üyesiyim. Sağ olsunlar var olsunlar 19 Eylül'de taahhüt uzatmama rağmen işleme almayıp taahhütsüz fiyattan fatura kesip üstüne anlaştığım fiyatın çok üstüne yenileme fiyatı sunuyorlar. Bunun üstüne bende kullandığım internetten vazgeçip iptal etmeye çalışıyorum ancak e-Devlet bile üç gündür bana sorun teşkil etmekte. Artık firma ya Vodafone bayiinden gidip ya da e-Devlet'ten iptal edebileceğimi söyledi. Bayilere güvenmiyorum çünkü daha önce başka bir abonelik davasına imzaladığım evrak 15 gün işleme alınmadı. Tek güvencem e-Devlet ancak üç gündür orası da teknik aksaklıktan ötürü işlemini gerçekleştiremiyoruz hatası veriyor. Bu bilgiler ışığında başka izleyebileceğim yol var mıdır? Bu şekilde hak etmediğim halde taahhüdsüz fiyattan fatura ödemeye devam edeceğim.

abonelik fesih sorun.png

Başka ISS'e geç onlar iptal eder.
Sitede sadece fiber olarak vodafone kendi altyapısı mevcut öbür türlü ADSL'e bel bağlamak zorunda kalacağım. Evden birinin üstüne yeni abonelik yaptırmayı düşünüyorum. İptal olmadan yenisini bağlatamam. Bu Türkiye'de ki iss ve gsm operatörleri eski müşterisini elde tutmama politikası devam ettikçe bu tarz fiyatlandırmaları görmeye devam edeceğiz gibi.

Sitede sadece fiber olarak vodafone kendi altyapısı mevcut öbür türlü ADSL'e bel bağlamak zorunda kalacağım. Evden birinin üstüne yeni abonelik yaptırmayı düşünüyorum. İptal olmadan yenisini bağlatamam. Bu Türkiye'de ki iss ve gsm operatörleri eski müşterisini elde tutmama politikası devam ettikçe bu tarz fiyatlandırmaları görmeye devam edeceğiz gibi.
Hocam örnek olarak mesela TürkNet'e geçmeye çalıştığınızda onlar sizin eski aboneliğinizi iptal etmiyor mu? Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde yaparsanız aboneliğinizi iptal edip TürkNet'e geçişiniz sağlanıyor birkaç gün içerisinde. Bu olay diğer firmalar için de geçerli bu arada.

Hocam örnek olarak mesela TürkNet'e geçmeye çalıştığınızda onlar sizin eski aboneliğinizi iptal etmiyor mu? Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde yaparsanız aboneliğinizi iptal edip TürkNet'e geçişiniz sağlanıyor birkaç gün içerisinde. Bu olay diğer firmalar için de geçerli bu arada.
Hocam sorun diğer firmalara geçmemekte. Alternatifim yok 100/20 alabileceğim başka firma olsa direkt başvuru yaparım. Beni kazıklamaya çalıştıkları için kendi üstüme olanı iptal etmek istiyorum. Evde Red tarifesi kullanan birinin üstüne yeni abonelik açtırmam gerek daha uygun fiyata geliyor.

Hocam örnek olarak mesela TurkNet'e geçmeye çalıştığınızda onlar sizin eski aboneliğinizi iptal etmiyor mu? Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde yaparsanız aboneliğinizi iptal edip TurkNet'e geçişiniz sağlanıyor birkaç gün içerisinde. Bu olay diğer firmalar için de geçerli bu arada.

Adam Vodafone altyapısı var diyor TurkNet ADSL kullanabilirim diyor.

Hocam sorun diğer firmalara geçmemekte. Alternatifim yok 100/20 alabileceğim başka firma olsa direkt başvuru yaparım. Beni kazıklamaya çalıştıkları için kendi üstüme olanı iptal etmek istiyorum. Evde Red tarifesi kullanan birinin üstüne yeni abonelik açtırmam gerek daha uygun fiyata geliyor.
Adam Vodafone altyapısı var diyor TurkNet ADSL kullanabilirim diyor.
Tamam, abonelik iptali için farklı bir ISS'ye başvuru yapabilir bunu diyorum. En ucuzunu bulur, onu bağlatır ve iptal eder. Vodafone'un 1 aylık taahhütsüz fiyatının çeyreğini falan öder muhtemelen, sonra tekrar Vodafone kullanmaya başlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı