Vodafone net Ping'i nasıl düşürebilirim?

Ben büyük ölçüde etkiler diye düşünmüştüm Benchmark sonucunuza bakınca. Hızınızı arttırmış ama ping konusunda işe yaramamış niyeyse. Sorun başka bir yerde demek hocam isterseniz müşteri hizmetleri ile bir görüşün.

Maalesef, yine duvara konuşuyormuş gibi hissetmek zorundayım. Uğraşınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler dostum.

Rica ederim. Biraz boşa oyalamış gibi oldum kusura bakmayın
Belki de çalışacaktı. Oyalamak değil ben zaten gözden çıkarmıştım her şeyi yapmaya .
Birazcık azar birazcıkda tehdit ile çözülmeyecek şey yok .

@Agarwaen3

Son düzenleme:
Hocam sorunu nasıl çözdünüz? Aynı sorundan ben de muzdaribim, defalarca vodafone müşteri hizmetlerini aradım ancak sonuç alamadım. Ping değeri 45-60 ms arası gidip geliyor. Müşteri hizmetleri bir türlü sorunu çözmedi, siz nasıl çözdünüz?

Hadi gözün aydın. Müşteri hizmetlerinde ne dedin de sorunu çözdün ? Ben bazen "beyefendi ping ne demek ?" cevabını almaktan korkutuğum için arayamıyorum da

Dostum hazır mısın başlıyorum, önce sizi geç bağladıkları için atar yapın, işte 30 dakikada size bağlanamıyorum böyle bir şey mi olur da yok şöyle de yok böyle de. Ardından dünyanın parasını veriyorum size bir şeyi çözemediniz kaçıncı arayışım de. 3. artık sıkma evresi baktın karşı taraf bayağı bir cahil, en iyisi idari işlemlere başvuracağını söylemen. Benim şansıma benim dilimden anlayan bir kadın arkadaş geldi de hemen saniyesinde sunucumu güncelleyip pingimi düşürdü. Umarım şansınız yaver gider .
Ben kardeşimin avukat olduğunu söylediğimde baya tırsmışlardı.

Tamam hocam denerim.

Türk Telekom'da işe yarıyor mu? 2 katı kadar ping çıkardılar benimkini.

Bu konuyla ne alakası var bunun, her fırsatta gereksiz olarak bunu dile getirmeniz gülünç bir durum, sıkıntısısız kullanırken sorun yok, 1 sorun çıkınca "Türk Telekom denen firma".

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…