Çözüldü Vodafone Pass paketi nasıl oluyor?

• Konuyu başlatan 471153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 20.389
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

471153

Hectopat

Selam forum sakinleri. Pass paketleri hakkında bir sorum var. Örneğin "iletişim Pass" paketinde WhatsApp uygulaması var. Vodafone'un dediğine göre bu uygulamayı sınırsız kullanabiliyorum. Peki bu kullanıma görüntülü görüşmelerde dahil mi WhatsApp üzerinden acaba?

Çözüm
Aynen dahildir. Orada yer alan uygulamalar internetinden yemez.
Bende Gamer Pass var. Twitch ve Youtube’de 480p’ye kadar kotadan yemiyor, üzerinde kotadan yiyor. İletişim Pass’i bilmiyorum.

Ben Red 25 tarifesini kullanıyorum. Youtube uygulaması da dahil ona. Spotify ve İnstagram derken aşırı internet kullanımım oluyor, ama 25 GB'lik paketimden yemiyor hiç biri.

Bende Gamer Pass var. Twitch ve Youtube’de 480p’ye kadar kotadan yemiyor, üzerinde kotadan yiyor. İletişim Pass’i bilmiyorum.
Ben 1080p60 izliyorum ful. Kotamdan gitmiyor yine. Yani böyle bir kısıtlama söz konusu değil.
Dün örneğin 3.9 GB harcamışım YouTube ve Twitch'de ve kotamdan gitmemiş 1080p60 çözünürlükte izlediğim halde. 11 GB internetimden 10.25 GB kalmış. O da dün online oyun girmiştim ve internette takılmıştım biraz.

Bayii’de böyle denmişti. Eğer gerçekten gitmiyorsa çok iyi.

Bayii’de böyle denmişti. Eğer gerçekten gitmiyorsa çok iyi.
Hayır hocam. Öyle bir kısıtlama söz konusu değil. En azından bende böyle bir şey yok. Gamer Pass kullanıyorum sizin gibi. 720p ve 1080p'de 1 ay içinde 80 GB kullanmışım telefondan ama hiçbir şekilde kotamdan gitmedi. Normal kotamı internette sörf yapmak vs. için kullandım. Kısacası bayii çalışanlarının muhtemelen bilgileri eski. İsterseniz deneyin görün. Bence epey avantajlı. Şansıma da bulunduğum bölgelerde çok iyi çekiyor Vodafone.

Benim şu an bulunduğum tarifeye İletişim Pass ve Video Pass dahil.

YouTube'da 4K izledim ve YouTube Music'de 4K müzik dinledim. Yine de yemedi.

Yani Video Pass ve Gamer Pass'de 480p sınırı artık yok.

Aynı şekilde WhatsApp ile de görüntülü görüşme yaptım yine yemedi.

Yani iletişim Pass'e görüntülü görüşme ve dosya aktarımı da dahil.

Böyle olursa bana sonsuza dek yeter ki. KYK kotasını bile kullanmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…