DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Haziran 2021 #11 osmankrcr72 dedi: Paket almayı düşündüm ama sadece interneti ben kullanmayacağım. Telefonu da hep evde bırakamam. Peki RedBox normal bir vodafone hat gibi mi işliyor yani telefon çekiyorsa RedBox da çeker değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam VINN falan alın hotspot cihazı onları taahhtütsüz alabiliyorsunuz. osmankrcr72 dedi: Paket almayı düşündüm ama sadece interneti ben kullanmayacağım. Telefonu da hep evde bırakamam. Peki RedBox normal bir vodafone hat gibi mi işliyor yani telefon çekiyorsa RedBox da çeker değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle de tatilden dönerseniz bi' dünya para ödeyeceksiniz taahhtüt iptali için.
osmankrcr72 dedi: Paket almayı düşündüm ama sadece interneti ben kullanmayacağım. Telefonu da hep evde bırakamam. Peki RedBox normal bir vodafone hat gibi mi işliyor yani telefon çekiyorsa RedBox da çeker değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam VINN falan alın hotspot cihazı onları taahhtütsüz alabiliyorsunuz. osmankrcr72 dedi: Paket almayı düşündüm ama sadece interneti ben kullanmayacağım. Telefonu da hep evde bırakamam. Peki RedBox normal bir vodafone hat gibi mi işliyor yani telefon çekiyorsa RedBox da çeker değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle de tatilden dönerseniz bi' dünya para ödeyeceksiniz taahhtüt iptali için.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #12 DarkReader dedi: Hocam VINN falan alın hotspot cihazı onları taahhtütsüz alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Onlar da hep kotalı hocam. DarkReader dedi: Öyle de tatilden dönerseniz bi' dünya para ödeyeceksiniz taahhtüt iptali için. Genişletmek için tıkla... Babam hep burada kalıyor. Almışken kotasız alayım diyorum. VINN'ların kotasızı varsa bakayım onlara da.
DarkReader dedi: Hocam VINN falan alın hotspot cihazı onları taahhtütsüz alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Onlar da hep kotalı hocam. DarkReader dedi: Öyle de tatilden dönerseniz bi' dünya para ödeyeceksiniz taahhtüt iptali için. Genişletmek için tıkla... Babam hep burada kalıyor. Almışken kotasız alayım diyorum. VINN'ların kotasızı varsa bakayım onlara da.
C caglaro Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Haziran 2021 #13 Vodafone son zamanlarda çok reklam yapmaya başladı. Ama bu konuyu hiç görmemiştim.