Vodafone Redbox alınır mı?

Samolingoo

Decapat
Daha fazla  
Biz yeni bir eve taşındık fakat altyapımız yok. Telefonda bulunduğumuz yerde pek de iyi cekmiyor ama sokak 4.5G destekliyor olarak gözüküyor. Peki biz bu Vodafone Redbox'u alsak iyi çeker mi? Superbox pahalı geldiği için soruyorum.

5 mbps ve 15 mbps olarak iki paket gördüm sadece. Bu hızlar inanılmaz düşük. Ama Superbox'a da zam gelmiş galiba. Çünkü geçen ay 200 GB data hattı (sadece SIM kartı) 600 TL'ye aldık 1 yıllık. Modem elimde vardı zaten sadece hattı aldık. Şu an bu paket 1000 TL (modem ile birlikte). Köyde dağbaşında bile 35-40 mbps hıza çıkıyor. Ping de düşük denebilecek seviyede. Redbox'un avantajı sınırsız olması sanırsam. Ama 15 mbps hız ADSL gibi hız demek. Bir şey indirmek eziyet olacak. Biri video izlerken başka birinin internet kullanması videoda donma ve kalite düşmesi olmasına sebep olacak vs. Karar sizin. Turkcell dediğiniz gibi pahalı ama hızı da iyi.

5 Mbps ve 15 Mbps olarak iki paket gördüm sadece. Bu hızlar inanılmaz düşük. Ama Superbox'a da zam gelmiş galiba. Çünkü geçen ay 200 GB data hattı (sadece SIM kartı) 600 TL'ye aldık 1 yıllık. Modem elimde vardı zaten sadece hattı aldık. Şu an bu paket 1000 TL (modem ile birlikte). Köyde dağbaşında bile 35-40 Mbps hıza çıkıyor. Ping de düşük denebilecek seviyede. Redbox'un avantajı sınırsız olması sanırsam. Ama 15 Mbps hız ADSL gibi hız demek. Bir şey indirmek eziyet olacak. Biri video izlerken başka birinin internet kullanması videoda donma ve kalite düşmesi olmasına sebep olacak vs. karar sizin. Turkcell dediğiniz gibi pahalı ama hızı daha iyi.

Oturduğum binada yaptığım hız testi sonuçları genelde 8-10 Mbps gibi bir hız veriyor. Superbox bu hızın üstünü vaat edebilir mi?

Oturduğum binada yaptığım hız testi sonuçları genelde 8-10 Mbps gibi bir hız veriyor. Superbox bu hızın üstünü vaat edebilir mi?
Herhangi bir Turkcell 4.5G ile ne kadar hız alıyorsanız Superbox'ta da o kadar hız alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı