Vodafone Redbox düşük hızda sorun çıkartır mı?

Osmannuri

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben redbox düşünüyorum. Yaklaşik 1 km yakınımda baz istasyonu var. Telefonum Vodafone ve 37 MB hızı görüyor cogu zaman. Türk Telekom kablolu var ve suresi dolmak uzere. Ayrica Türk Telekom'un hizı 5MB hızı hiç geçmiyor. Çoğunlukla 3MB hızda. Redbox bu şartlarda sorun cıkarir mı? Yani telden 37 MB hızı redbox da da görür müyüm? Şimdiden teşekkürler.

Bundan pek de farklı olacağını sanmıyorum açıkçası. Telefonundan alacağın hızı genellikle alamıyorsun.
Bu söylediğiniz acaba redbx a baglanan cihazlardan kaynaklanir mı hocam.yani örneğin ben de 4 cihaz var tv pc 2 tane da telefon.yani bagalanan cihaz adedi arttıkça hiz düşüyor mu
Superbox Wi-Fi tekrarlayıcı ile kullanılır mı? Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim. Benim balkonda telefon ile (Vodafone) 12Mbps alırken Redbox ile 27 aldık. Evde en iyi çeken yere modemi konumlandırman daha iyi olur, Wi-Fi menzil sorunu yaşarsan da Wi-Fi repeater ile bu sorunu çözebilirsin.
Tamam tesekkür ederim
Hız böyle gösteriyo ama ayrıntilarından pek anlamıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210203-211232.png
    Screenshot_20210203-211232.png
    100 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı