Vodafone redbox nasıl?

oguz sasi

Hectopat
Makaleler
1
Bulundugum yerin altyapisi dusuk hiz desteklediği için Vodafone redbox dusunuyorum, kullanan var mi? Memnun mu?
Artıları eksileri neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redbox ve Superbox gibi cihazların mantığı aynıdır hocam. Baz istasyonunu kullanırlar. Dolayısıyla istediğiniz yerde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tabi baz istasyonu olduğu için telefonlarda olduğu gibi çekiyor çekmiyor muhabbetleri de olabiliyor. Bildiğim kadarıyla içerisinde SIM kart var. Eskiden Turkcell VINN vardı. Bu cihazlarda VINN gibi sadece daha yüksek hızlar verebiliyorlar hâliyle.
Eksi olarak götürdüğünüz yerlerde sinyal çekmeme durumunda düşük hız alabilirsiniz. Bir diğer eksi de fiyatları çok pahalı.

Ben 5 gun önce başvurdum bugün gelip kurdular şu anda gayet iyi hızlar alıyorum. genel olarak 40 mbps download 5 10 mbps arası upload. hatta bi ara 70 mbps falan aldım.şu anda gayet memnunum inş aynı şekilde devam eder

Ben 5 gun önce başvurdum bugün gelip kurdular şu anda gayet iyi hızlar alıyorum. Genel olarak 40 Mbps download 5 10 Mbps arası upload. Hatta bir ara 70 Mbps falan aldım. Şu anda gayet memnunum inş aynı şekilde devam eder.

Altyapınız Max kaç destekliyor normalde.

Ben 5 gun önce başvurdum bugün gelip kurdular şu anda gayet iyi hızlar alıyorum. genel olarak 40 mbps download 5 10 mbps arası upload. hatta bi ara 70 mbps falan aldım.şu anda gayet memnunum inş aynı şekilde devam eder
hocam meraba bende vodafone redbox kullanıyorum ama ben limitsiz olanını aldım valla geceleri 30 40 oluyor (istasyon yoğunluğuylada alakalı biraz) ping çok oluyor sadece Lol tr serverine samsundan 55 ms sabit :D zaten onun dışında paket 15down 5up sunuyor limitsizde sınırlı

Baz istasyonu odaklı bir internet olduğu için marka takıntınız olmasın. Evinizin içinde Vodafone kaç diş çekiyor diye kontrol edin, internet hız testi yapın. Superboxda çekim gücü ve hız testi bi tık daha fazla olacaktır. Evde Vodafone kullanan varsa müşteri hizmetlerini arayıp en yakın baz istasyonunu sorgulatıp karar verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı