Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar yarın Turkcell ile olan taahhüdüm bitecek. Ben de bugün Vodafone'a numaramı taşıyacağım. Araştırdığımda Vodafone simple diye bir şey olduğunu gördüm. Acaba Vodafone Simple'ye numaramı taşıyabilir miyim? Bunla ilgili bilgiye ulaşamadım.
Arkadaşlar yarın Turkcell ile olan taahhüdüm bitecek. Ben de bugün Vodafone'a numaramı taşıyacağım. Araştırdığımda Vodafone simple diye bir şey olduğunu gördüm. Acaba Vodafone Simple'ye numaramı taşıyabilir miyim? Bunla ilgili bilgiye ulaşamadım.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #2 Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları 2025 | Vodafone Numara taşıma ya da yeni hat başvuruları için Vodafone’un internete özel sunduğu tarife ve paketlere göz atmak için hemen tıklayın. www.vodafone.com.tr
Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları 2025 | Vodafone Numara taşıma ya da yeni hat başvuruları için Vodafone’un internete özel sunduğu tarife ve paketlere göz atmak için hemen tıklayın. www.vodafone.com.tr
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #3 Teşekkürler hocam. @astegon