Vodafone Smart 4 Mini Nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
İnceleme videolarını izledim, Galaxy S2'den her ne kadar sistem özellikleri düşük olsada, Benchmark testlerinde daha iyi performans verdi. Bu telefon sizce nasıldır? İlerde root yapıp istemediğim uygulamalırı kaldırırım diye düşünüyorum. Vodafone Smart 4 Mini sizce parasını hak ediyor mu? Not: Tarifeye ek alacağız, aynı şekilde hem ucuz hemde tarifeye ek alınabilecek telefon varsa önerilere açığım. Tarifem: Genç Avantaj tarifesi.

Aynı telefona sahibim hiç memnum kalmadım ileride kalıcı kasmalar olmaya başladı format bile fayda etmedi kasma olayına , çabuk ısınıyor şarz çabuk bitiyor kamerasıda aynı şekilde 3.2 mp ve çok kalitesiz fotoğraflar çekiliyor özelliklede akşamları . Neredeyse tüm oyunlarda kasma var tabi sen bilirsin ben hiç memnun kalmadım.

Kardeşim fiyatını tam bilmiyorum fakat 500 lira civarı alacaksan kesinlikle Lumia 525 almanı tavsiye ederim. Çünkü Android' te adam akıllı bir performans istiyorsan en az 2 GB Ram olması gerekiyor. Fakat Windows telefon kullanırsan 512 Mb Ram yeterli olacaktır. Kasma sıkıntısı yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı