maraz181 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2015 #1 Çoğu kişi operatör telefonu olduğu için gelmez diyor. Kimileri de Android 5.0 alan bütün telefonlara gelecek diyor. Sizce gelir mi gelmez mi? Bir de telefon bazen kendi kendine yeniden başlatıyor sebebini bilen varsa çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2015
Çoğu kişi operatör telefonu olduğu için gelmez diyor. Kimileri de Android 5.0 alan bütün telefonlara gelecek diyor. Sizce gelir mi gelmez mi? Bir de telefon bazen kendi kendine yeniden başlatıyor sebebini bilen varsa çok iyi olur.
Fink Ployd Kilopat Katılım 3 Temmuz 2013 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2015 #2 Geleceğini düşünmüyorum. Orijinal ZTE modeli alabilir fakat çok küçük bir donanımsal fark bile operatör telefonlarını güncelleme dışı bırakabiliyor.
Geleceğini düşünmüyorum. Orijinal ZTE modeli alabilir fakat çok küçük bir donanımsal fark bile operatör telefonlarını güncelleme dışı bırakabiliyor.
maraz181 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2015 #3 Yani çok saçma operatör telefonu diye nedem gelmiyorki?
Enis ÖZEN Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #4 bende vodafone smart 6 kullanıyorum android 5.1.1 güncellemesi geldi demek ki güncelleme gelebiliyor ben bekliyorum android 6 güncellemesi de gelecektir.
bende vodafone smart 6 kullanıyorum android 5.1.1 güncellemesi geldi demek ki güncelleme gelebiliyor ben bekliyorum android 6 güncellemesi de gelecektir.