A aytug0106 Megapat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar Vodafone Süpernet kullanan var mı? Sizce nasıldır? ADSL internet bağlatmayı düşünüyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2017
Arkadaşlar Vodafone Süpernet kullanan var mı? Sizce nasıldır? ADSL internet bağlatmayı düşünüyorum da.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Mayıs 2017 #2 Bir süre kullandık, hizmetinden memnun kalmadık. Sonrasında altyapıyla ilgili sorun vardı, sorunun onlardan kaynaklanmadığını söyleyip kullanmadığımız internete para ödettiler. Muhtemelen geri dönüş alırız. Kötü şeyler yaşadığımdan pek önermiyorum.
Bir süre kullandık, hizmetinden memnun kalmadık. Sonrasında altyapıyla ilgili sorun vardı, sorunun onlardan kaynaklanmadığını söyleyip kullanmadığımız internete para ödettiler. Muhtemelen geri dönüş alırız. Kötü şeyler yaşadığımdan pek önermiyorum.
O OSMAN KARTAL Megapat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #3 Vodafone Red ofis 10+ kullanıyorum. İletişim bilgileri yok. Ulaşamıyorum kimseye.