Vodafone taahhüdü bitiyor

82.kullanici

Picopat
Daha fazla  
Vodafone'a geçen sene ekim ayında Türk Telekom'dan geçtim. 24 GB 152 ₺ pakete geçtim. 1 ay var taahhüt bitmesine ama tarifeyi uzatma ya da daha uygun bir tarifeye geçemiyor muyum? Minimum 360 ₺ tarifeye geçirttiriyorlar varsa bir yolu söylerseniz sevinirim.

Vodafone'a geçen sene ekim ayında Türk Telekom'dan geçtim. 24 GB 152 ₺ pakete geçtim. 1 ay var taahhüt bitmesine ama tarifeyi uzatma ya da daha uygun bir tarifeye geçemiyor muyum? Minimum 360 ₺ tarifeye geçirttiriyorlar varsa bir yolu söylerseniz sevinirim.

Turkcell'in yeni geçenlere veya illere özel çok güzel kampanyaları var bir göz atmanızı öneririm. Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!

Genç tarifelerini bilmiyorum. Ama normal tarifelerde ucuz istiyorsan başka operatöre geçmekten başka çare yok. Netgsm tarifelerine de bakabilirsin.

Genç tarifelerini bilmiyorum. Ama normal tarifelerde ucuz istiyorsan başka operatöre geçmekten başka çare yok. Netgsm tarifelerine de bakabilirsin.
Faturaya ejk cihaz alıcam da o yüzden Vodafone da kalıp cihazla birlikte tarife çok olmasın diye

Şikayetvar üzerinden güzelce ağlayın tabiri caizse. Ama böyle abartılı abartılı cümleler ekleyin :D. Sonrasında biraz daha uygun fiyatlı tarifelerle arıyorlar sizi.
Denerim bi arada şikayetvar in süreci zaten en az 1 ay sürmüyor mu?

Faturaya ejk cihaz alıcam da o yüzden Vodafone da kalıp cihazla birlikte tarife çok olmasın diye

Denerim bi arada şikayetvar in süreci zaten en az 1 ay sürmüyor mu?
Hayır.

Öylesi çok pahalı değil mi ya? Ben bir ara bakmıştım cihaz inanılmaz pahalıya geliyordu.
Faturaya ek almak zorunda mısınız 2 katından fazla fiyat çekiyorlar da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı