Vodafone tarife değişikliği

YagamiRaito

Hectopat
İyi sosyaller, Vodafone ile alakalı şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, benzer bir problem yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim: Bu gece taahhüdü bitecek olan mevcut tarifem 10GB, 1000dk ve 250SMS veriyor (normalde İstanbul'dayken bitiremiyordum bile fakat 4 aydır memleketteyim ve Wi-Fi olmadığı için 10GB kısa sürede bitiyor), fiyatı şu ana kadar 85 TL'ydi ama bu gece itibarıyla 175 TL olacak. Düne kadar da yanımda uygulamasında bana özel tarife önerileri vardı. En uygunu 176 TL'ye 15GB, 1000dk ve 250SMS veren tarifeydi (1 TL farka 5GB gayet kârlı aslında), ben de hâlihazırda kullanılabilecek 500-600 MB'ım var diye son gün bu tarifeye geçerim düşüncesiyle bekledim. Dün yanımda uygulamasına baktığımdaysa önerilen bir tane bile tarife kalmamıştı ve şu anda herhangi bir tarifeye geçiş yapamıyorum. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda mevcut taahhüdümün bitişi yaklaştığı için yeni tarife önerileri kaybolmuş. Eğer mevcut tarifemden devam edersem bir iki gün içerisinde yeniden tarife önerileri çıkacakmış ve herhangi bir taahhüt ücreti ödemeden bu tarifelere geçiş yapabilecekmişim fakat fiyat olarak daha mı uyguna gelir yoksa daha mı pahalı olur kısmında bir bilgilerinin olmadığını söyledi. Yani bu bahsettiğim 176 TL'ye 15GB veren tarife daha pahalı bir ücretle bana sunulabilir. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar dediğim gibi cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı