Vodafone Tarife önerisi

YK293618

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 RTX 3070 8GB İ7 12700H 16G RAM DDR5 512 SSD 2K 165HZ Laptop
Şu anda 2 seçeneğim var. KYK yurdunda kalacağım biri 30GB internet ve Instagram WhatsApp Facebook sınırsız 570TL diğerinde her şey sınırsız 819TL. Her şey sınırsız denilen pakette internet hızı 5Mbps biraz düşük geldi. Diğer paketin 30GB'da da mı 5Mbps bilen varsa aydınlatabilir mi?

IMG_1253.jpeg
IMG_1252.jpeg

Son tarife güzel fakat 5 çok sıkıntı illa Vodafone olması zorunlu mu?
Bütçe ne kadar?

Bütçe maksimum 850 hocam Vodafone'nun 30GB olan tarifesinde internet hızı ne kadardır peki hocam bir bilginiz var mı? Eğer fiks 5Mbps ise sınırsız pakete geçeceğim.

Yurtta Wi-Fi modem yok mu?

Hocam yurdun internetinde çok kısıtlama var ve aşırı yavaş bazen Google da bir şey bile aratamıyorsun.

Bilmiyorum hocam onu arayıp sorarsanız en sağlıklı cevabı alırsınız ve yurtta Vodafone çekip çekmediğini kontrol edin bence.

Yurtta çekiyor hocam arada internet paylaşıp laptoptan oyun oynuyorum pingsiz oynatıyor Steam de indirme hızı da 1.5 3Mbps arasındaydı

Turkcell yeni gelene ilk 3 ay 690 sonraki 9 ay 850 TL olan bir paket var 50GB normal 50GB sosyal medya paketi var fakat Turkcell'in son zamanlarda gereksiz internet götürme huyu var.

Turkcell yeni gelene ilk 3 ay 690 sonraki 9 ay 850 TL olan bir paket var 50GB normal 50GB sosyal medya paketi var fakat Turkcell'in son zamanlarda gereksiz internet götürme huyu var.

Hocam sınırsız paket benim için daha iyi olur çünkü arada telefonu modem olarak kullanırım laptopta oyun falan oynuyorum veya oyun indiriyorum şu anki paketim 20GB sınırsız sosyal paketi internet hızım gayet iyi fakat sınırsız paket aynı hızı verir mi ondan emin olamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı