- Makaleler
- 24
Daha fazla
- Meslek
- Makine Mühendisliği
Babam tarifesine ek 5 TL ile bir Vodafone telefon aldı. Tarife hariç tek bu 5 tl yi hesaplarsak. 24 ay taksite bağlamışlar. 24x5 = 120 TL
Bir arkadaş 125 tl ye çakma çin malı ıphone telefon arıyordu. Siz delirmiş , şoka girmiş bir edayla yazmışsınız bende korktum açıkçası
Babamın telefonuna baktım kötüde değil iyi yani kullanışlı sağlam gibi geldi. Ben telefonumu 2 , 3 sene önce aldım Android varken java aldım
Samsung Corby 3653w 360 TL fiyatla almıştık. O zamanlar hiç bir şey bilmiyordum. Androidin ne olduğunu bilince pişman olmuştum. Şuan hala corby kullanıyorum fakat memnunum telefonla fazla uğraşmıyorum fazla.
Babamın telefonuna gelirsek benimkinden çok daha iyi olduğu kesin
tarifesi 30 - 40 TL sanırsam . Ama tarifeye ek 5 tl olduğu için tek 5 tl yi hesapladım ve 120 tl civarı ediyor şimdi bu telefon kötümü. Yani görünen köy kılavuz istemez ama siz o arkadaşa 125 tl ye telefon mu olur ? Hasta eder deyince açıkçası korktum ?
Cevabınızı merakla bekliyorum ?
Bir arkadaş 125 tl ye çakma çin malı ıphone telefon arıyordu. Siz delirmiş , şoka girmiş bir edayla yazmışsınız bende korktum açıkçası
Ya cidden dalga falan geçiyorsun herhalde. 125 TL'ye alacağın telefondan ne beklersin? 125 TL'ye neden telefon alırsın? Ailen sana hiç mi ucuz etin yahnisinden bahsetmedi. Yemin ediyorum şoktayım şu an. 125 TL'ye telefon alacak... Yahu 125 TL'lik telefon adamı kanser de eder, öldürür de.
Git bakkala bi kalıp pastırma al da afiyetle ye. Ciddiyim.
Babamın telefonuna baktım kötüde değil iyi yani kullanışlı sağlam gibi geldi. Ben telefonumu 2 , 3 sene önce aldım Android varken java aldım
Babamın telefonuna gelirsek benimkinden çok daha iyi olduğu kesin
Cevabınızı merakla bekliyorum ?