Vodafone V1 R5-7500F RX 9060 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan was91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 239
O şekilde de baktım ama biraz daha pahalıya geldi ekran kartını 18k civarlarında işlemciyi 6 k civarlarında buldum PSU 750w 32 GB RAM 500GB SSD derken fiyat neredeyse aynı tutuyor kasalarda oldukça pahalı.

Bu sistemde ekran kartı stoğu bittiğinden ucuz gözüküyor normal fiyatı 57k benim attığım sistemle neredeyse aynı arada 17k fark var.

Hazır ise daha iyi olarak bu var.

Hazır dışında toplarsam eğer güç kaynağıydı kasasıydı daha pahalıya gelmez mi? Fiyatlara bakıp hesapladığımda öyle çıktı. Şu an 1660 Ti 11400F kullanıyorum ve oynadığım çoğu oyunu açmıyor. O yüzden yüksek ihtimalle yarın gidip İtopya'dan alacaktım. İtopya'nın teknik servisine ve garantisine güvendiğimden dolayı orayı tercih ediyordum İncehesap ise pek bilmiyorum. 40k bütçem var. Bilgisayarı ise yarın alacağım. PC'den anlayan yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.

Son düzenleme:
Hazır dışında toplarsam eğer güç kaynağıydı kasasıydı daha pahalıya gelmez mi? Fiyatlara bakıp hesapladığımda öyle çıktı. Şu an 1660 Ti 11400F kullanıyorum ve oynadığım çoğu oyunu açmıyor. O yüzden yüksek ihtimalle yarın gidip İtopya'dan alacaktım. İtopya'nın teknik servisine ve garantisine güvendiğimden dolayı orayı tercih ediyordum İncehesap ise pek bilmiyorum. 40k bütçem var. Bilgisayarı ise yarın alacağım. PC'den anlayan yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.

İtopya düzgün sistem vermez muhtemelen bekleyin cuma günlerini İncehesap'ta sistemler indirime giriyor onlardan alın daha karlı olur.

Teşekkür ederim bilgisayar aldım neredeyse attığım sistemin iki katı özelliklerde daha güzel bir kasa ve kule tipi ek fanlar ile aldım indirimden çok teşekkür ederim.

İtopya düzgün sistem vermez muhtemelen bekleyin cuma günlerini İncehesap'ta sistemler indirime giriyor onlardan alın daha karlı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı