30.000-35.000 civarı bir PC toplamayı düşünüyordum fakat bu sistem bayağı uygun geldi sizce alınır mı? Genelde FPS oyunları Forza tarzı araba oyunları oynuyorum. Sistem öneriniz varsa gönderebilirsiniz.
https://www.itopya.com/kuark-bts-2-...tion-16gb-16gb-ddr5-500gb-n_h30594#kategori_9 bu daha iyi bir seçenek değil mi?
Hazır ise daha iyi olarak bu var.
![]()
Space 9060XT | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hazır dışında toplarsam eğer güç kaynağıydı kasasıydı daha pahalıya gelmez mi? Fiyatlara bakıp hesapladığımda öyle çıktı. Şu an 1660 Ti 11400F kullanıyorum ve oynadığım çoğu oyunu açmıyor. O yüzden yüksek ihtimalle yarın gidip İtopya'dan alacaktım. İtopya'nın teknik servisine ve garantisine güvendiğimden dolayı orayı tercih ediyordum İncehesap ise pek bilmiyorum. 40k bütçem var. Bilgisayarı ise yarın alacağım. PC'den anlayan yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.
İtopya düzgün sistem vermez muhtemelen bekleyin cuma günlerini İncehesap'ta sistemler indirime giriyor onlardan alın daha karlı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.