Daha fazla
İyi günler forumun güzel insanları aylardır Türk Telekom laneti yüzünden internette sorun yaşıyorum. Yüksek pingler düşük hız vs. dün bir arkadaşım Vodafone fiber kutuyu önerdi. Hakkında herhangi bir bilgim olmadığı için tereddütte kaldım. Aktif olarak Türk Telekom 16 Mbps ADSL internet kullanıyorum iptal etme şansım yok 10 ay daha sözleşmem var. Daha önceler pek giremediğim için internetimin bu kadar vahim olduğunu anlamamıştım karantina zamanı evde uzun süre kaldığım için haliyle PC başında çok zaman geçirdim ve Türk Telekom'un gerçek yüzünü görmüş oldum. Günde bir insan 10 kere müşteri hizmetlerini arar mı? Sorunumu dile getiriyorum dalga geçer gibi beyefendi sistemde bir arıza gözükmüyor ben bir tarafımdan uydurmuyorum gecenin ikisinde işim gücüm yok. Türk Telekom'u özleyip arıyorum her seferinde klasik cevapları aldım kayıt oluşturuldu 10 dakika sonra cebime mesaj geldi arızanız giderilmiştir. Bir bakıyorum pingler yine uçuyor gece saat 3:00 ile 4:30 arası 40 ms 60 ms arası alıyorum sonra birden ping çıkıyor artık oyuna odaklanamıyorum gözüm devamlı sol alttaki ping göstergesinde çıktı mı indi mi gerçekten paramla rezil olduğumu söyleyebilirim. Dün gece yine 900 pinglerde gezen internetim yüzünden sinir krizi geçirdim. Artık canıma tak etti bu kutuyu alsam ping sorunum çözülür mü? İnternette rahat rahat gezip video izleyebilir miyim? Kutunun dezavantajları vs. var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: