Vodafone vs TürkNet

Haklısınız, bende bu ay sonu tarifem bittiğinde Turkcell'e geçiş yapacağım. Köyde Vodafone çekmiyor. Köy dediğim, o kadar dağ başında bir yerde değil ha.

Ama GigaFiber'e geçersen her türlü ödemen lazım diue biliyorum? Kurulum ücretini diğer altyapı hizmetlerinde almıyorlar?

Beni ekip aradı internet üyeliğiniz gözükmüyor dedi Türk Telekom üyeliğinizi bize geçirirdik falan dedi niye bilmiyorum ücret alacağız dedi alıyor mu almıyor mu bilmiyorum ben onların yalancısıyım bende tam anlayamadım, ondan sonra ilk 2 ay ücretsiz diyorlar bakalım faturaya ne yansıyacak bilmiyorum diğer 3 ayda indirimliydi sanırım.

ondan sonra ilk 2 ay ücretsiz diyorlar bakalım faturaya ne yansıyacak bilmiyorum diğer 3 ayda indirimliydi sanırım.
İlk 2 ay ücretsiz yaparsalar 3 ay indirim yapmazlar ya ilk 3 ay indirimli olacak yada 2 ay ücretsiz olacak yani iki kampanyadan bir tanesini uygularlar

Büyük ihtimal 2 ay ücretsiz kampanyasını uygularlar gibi

İlk 2 ay ücretsiz yaparsalar 3 ay indirim yapmazlar ya ilk 3 ay indirimli olacak ya da 2 ay ücretsiz olacak yani iki kampanyadan bir tanesini uygularlar.

Aga o zaman bunların bir dedikleriyle bir dedikleri uymuyor, kutuyu koyarken ikisini de dediler sonra 2 ay ücretsiz dediler, hatta bugün aradıklarında da kurulum ekibi de onu dedi.

Aga o zaman bunların bir dedikleriyle bir dedikleri uymuyor, kutuyu koyarken ikisini de dediler sonra 2 ay ücretsiz dediler, hatta bugün aradıklarında da kurulum ekibi de onu dedi.
Sanmıyorum benim verdiğim bilgide kendi öğrendiğim değil destek ekibinden gelen bilgi

Heralde kimse ne dediğini bilmiyor herkes topu birine atıyor bakıp göreceksiniz o zaman anlaşılan

Sanmıyorum benim verdiğim bilgide kendi öğrendiğim değil destek ekibinden gelen bilgi

Hayırısı bakalım, ben yarın ekip çalışanını arıcam müsait olursa yarın gelir, gelmezse hafta içi gelir benim evime yakın oturuyormuş şansıma adamakıllı bir ekip geldi. Başta ben dediğini anlamadım ama şimdi anladım. Kendi odama kabloyu çektireceğim mevcut internetim 32'lik zaten onu 6-7 ay üyeliği var. Bana önemli olan 1000 olması yayıncılık falan da düşünüyorum çünkü. Nasıl olsa aşağı katta internete girenler yine 32'lik olanı kullanacaklar 2 tarafta da değişen bir şey olmuyor. Önemli olan benim odamda ki sistemime kabloyla bağlamak.

Herhalde kimse ne dediğini bilmiyor herkes topu birine atıyor bakıp göreceksiniz o zaman anlaşılan.

Dediğin gibi de öyle herkes birbirine yönlendiriyor, siz sorun diyor. Kimse ne olup bittiğini tam bilmiyor o konuda TurkNet çok garip ekipçe NPC gibiler.

Hocam siz hangi şehirdesiniz sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz merak etim türknet artık çoğu şehire gigafiber çekmeye başlıyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…