Captan.Max
Decapat
Arkadaşlar, bu kısmı bir türlü anlamadım. 1. derece yakını soruyor ama ben tek çocuğum. Bu alanı doldurmadan devam edemiyorum.
Müşteri hizmetlerini ararsan daha kolay olur.Arkadaşlar, bu kısmı bir türlü anlamadım. 1. derece yakını soruyor ama ben tek çocuğum. Bu alanı doldurmadan devam edemiyorum.
Eki Görüntüle 2500171
Arkadaşlar, bu kısmı bir türlü anlamadım. 1. derece yakını soruyor ama ben tek çocuğum. Bu alanı doldurmadan devam edemiyorum.
Eki Görüntüle 2500171
Aradım, eğer 7-16 yaş arası 1. derece yakının yoksa kabul olmuyormuş. Saçma sapan bir şey.Müşteri hizmetlerini ararsan daha kolay olur.
Ben online özel tarifeye geçecektim ama olmadı. Mağazaya gitmeme gerek yok, reşitim zaten, neden ailemle gideyim ki?Bugün bende Vodafone mağazasına gittim yeni hat almak için. Kimliğimi verdim yeni numara gösterdiler, numaramı seçtim 5 dakika sürdü veya sürmedi direkt olarak SIM kartı verdiler aktif olmuştu. En sağlıklısı aileniz ile birlikte Vodafone bayiiye gidip o şekilde yapmanız.
Aradım, eğer 7-16 yaş arası 1. derece yakının yoksa kabul olmuyormuş. Saçma sapan bir şey.
Ben Online özel tarifeye geçecektim ama olmadı. Mağazaya gitmeme gerek yok, reşitim zaten, neden ailemle gideyim ki?
Annen/baban yaz.Arkadaşlar, bu kısmı bir türlü anlamadım. 1. derece yakını soruyor ama ben tek çocuğum. Bu alanı doldurmadan devam edemiyorum.
Eki Görüntüle 2500171
Vodafone yeni hat için ne kadar ücret ödediniz aylık faturaya kaç yansıyorBugün bende Vodafone mağazasına gittim yeni hat almak için. Kimliğimi verdim yeni numara gösterdiler, numaramı seçtim 5 dakika sürdü veya sürmedi direkt olarak SIM kartı verdiler aktif olmuştu. En sağlıklısı aileniz ile birlikte Vodafone bayiiye gidip o şekilde yapmanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.