Çözüldü Vodafone yeni hat başvurusu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Captan.Max

Decapat
Yer
Turkey/İstanbul
Arkadaşlar, bu kısmı bir türlü anlamadım. 1. derece yakını soruyor ama ben tek çocuğum. Bu alanı doldurmadan devam edemiyorum.

Screenshot_1.png

Arkadaşlar, bu kısmı bir türlü anlamadım. 1. derece yakını soruyor ama ben tek çocuğum. Bu alanı doldurmadan devam edemiyorum.

Eki Görüntüle 2500171

Bugün bende Vodafone mağazasına gittim yeni hat almak için. Kimliğimi verdim yeni numara gösterdiler, numaramı seçtim 5 dakika sürdü veya sürmedi direkt olarak SIM kartı verdiler aktif olmuştu. En sağlıklısı aileniz ile birlikte Vodafone bayiiye gidip o şekilde yapmanız.

Müşteri hizmetlerini ararsan daha kolay olur.
Aradım, eğer 7-16 yaş arası 1. derece yakının yoksa kabul olmuyormuş. Saçma sapan bir şey.

Bugün bende Vodafone mağazasına gittim yeni hat almak için. Kimliğimi verdim yeni numara gösterdiler, numaramı seçtim 5 dakika sürdü veya sürmedi direkt olarak SIM kartı verdiler aktif olmuştu. En sağlıklısı aileniz ile birlikte Vodafone bayiiye gidip o şekilde yapmanız.
Ben online özel tarifeye geçecektim ama olmadı. Mağazaya gitmeme gerek yok, reşitim zaten, neden ailemle gideyim ki?

Aradım, eğer 7-16 yaş arası 1. derece yakının yoksa kabul olmuyormuş. Saçma sapan bir şey.

Ben Online özel tarifeye geçecektim ama olmadı. Mağazaya gitmeme gerek yok, reşitim zaten, neden ailemle gideyim ki?

Müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz, belki internet sitelerin de sıkıntı vardır ilerleyen saatler de tekrar deneyin.

Vodafone yeni hat için ne kadar ücret ödediniz aylık faturaya kaç yansıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı