Vodafone yüksek ping olması normal mi?

Mock

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V19.4
CPU: Intel i5 12500
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 4 GB VRam
SSD: Samsung 474 GB
RAM: 16 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar laptopta Wi-Fi ile bağlanıyorum az önce Ethernet denedim ancak ping değişmedi sürekli yüksek nasıl düzeltebilirim?

48 ping olan Ethernet.

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-06_224402888.png
    resim_2025-07-06_224402888.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran görüntüsü 2025-07-06 224339.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-06 224339.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar laptopta Wi-Fi ile bağlanıyorum az önce Ethernet denedim ancak ping değişmedi sürekli yüksek nasıl düzeltebilirim?

48 ping olan Ethernet.

Normal değil hocam. Vodafone ile görüştünüz mü? Modeminizin durumu nasıl yeni mi almıştınız?

Normal değil hocam. Vodafone ile görüştünüz mü? Modeminizin durumu nasıl yeni mi almıştınız?

Görüştüm hocam modemde sıkıntı yok zaten güçlü bir modem Vodafone da Ping'e bir şey yapamıyoruz dedi geçiştirdi gibi geldi ama.

Modem: NetMaster Infinity 401.

Görüştüm hocam modemde sıkıntı yok zaten güçlü bir modem Vodafone da Ping'e bir şey yapamıyoruz dedi geçiştirdi gibi geldi ama.

Modem: Netmaster Infinity 401.

Yeniden başlattınız mı modenizi veya resetlediniz mi?

Ona bakmadım hocam nereden güncelleyeceğim?

Ona bakmadım hocam nereden güncelleyeceğim?

Hocam bilgisayarınızın modeline göre değişiyor baktığıma göre driverlarda sorun yok. Vodafone ile tekrar görüşün bence tekrardan. Bir güncelleme yapsınlar altyapınıza.

Hocam bilgisayarınızın modeline göre değişiyor baktığıma göre driverlarda sorun yok. Vodafone ile tekrar görüşün bence tekrardan. Bir güncelleme yapsınlar altyapınıza.

Tamamdır yarın konuşayım olmazsa bir konuda IP değiştirerek çözüyorlardı onu da deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı