Vodafone ZTE modem resetleme

MurathanM

Hectopat
Bulunduğum yer VDSL altyapı destekliyor. Daha önce Vodafone ile sözleşmem vardı sık kopma sebeplerinden dolayı sözleşmeyi yenilemedim.
Vodafone'un verdiği modem anlaşma gereği bende kaldı. ZTE - Zxhn H168a.
Şimdi Millenicom ile anlaştım ancak 1 haftadır internet sorununu çözemedim. Modemi resetlediğim halde, modem arayüzüne girerken hala kullanıcı adı "Vodafone" gözüküyor. Tam olarak sıfırlanmıyor. Bu yüzden Millenicom ile "hızlı kurulum" seçeneği çıkmadığı için interneti yapılandıramıyorum. Bunun çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi Vodafone verdiyse muhtemelen başka operatörlerde kullanamazsın. Modemleri sadece kendi operatörleriyle kullanılabilecek şekilde ayarlıyorlar çünkü .. Bir nevi kilit gibi bir şey.. Sana önerim bu modemi ikinci el sayfalarında Vodafone uyumlu ZTE - Zxhn H168a modem şeklinde bir başlık atarak satmandır.. ve kendine yeni operatöründe sıkıntı çıkarmayacak ve başka bir operatörden alınmamış başka bir modem satın almandır.. Veya yeni operatörün modem getiriyorsa onlardan talep etmendir..

Yeni modem aldığımda da aylık kirası olacak, vodafone ile aynı süreç olacak. Bir şekilde sıfırlamanın yolunu bulmak istiyorum. Dediğinize göre zaten bu mümkün değil. Başka önerileri olan varsa onlara da açığım.

Zaten dediğiniz gibi bir durum varsa, modemi bırakmalarının bir anlamı da yok. Çöp olacak modemi bize bırakmış oluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…