Çözüldü Vodafone'a geçiş sonrası servis yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EloxBr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Telefon değiştirdikten sonra hattımı da değiştirdim ve Vodafone'a geçtim. Herhangi bir sorun yoktu. Ancak, 2 ay önce "şebeke yok / servis yok" hatası aldım. 2-3 saat sonra kendi kendine düzeldi. Kapalı ortamlarda telefon çekiyor ev, okul tarzı yerlerde servis yok hatası alıyorum.

Daha sonra tekrar aynı hatayı aldım ve bu sefer bir türlü düzelmedi. Arada düzeliyor ama tam olarak çekmiyor. Vodafone bayisine gittim, fakat sorunu anlayamayacaklarını söylediler. Telefonumda bir sorun olabileceğini ya da 300 TL'ye yeni bir SIM kart satın almam gerektiğini belirttiler.

Ardından bir telefoncuya götürdüm. SIM kart yuvasında hata olabileceğini ve böyle bir durumda komple bir parçanın değişmesi gerektiğini söyledi. Parçanın maliyetinin 1000 TL olduğunu belirtti ve "boşuna cihazı açmayalım, birkaç gün daha deneyin. Belki hatlardan kaynaklanan bir sorun vardır." dedi.

Ben de geri döndüm. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 34.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 89
Peki, teşekkürler.
Eğer gücünüz yetiyorsa teknik servise verin, telefoncularla uğraşmayın. Zaten, üşengeç bir herif olmasa telefonculuk yapmaz. Başkasından cihazı alıyor 4000TL'ye. Bir ekran filmi takıyor. 6500-7000'e, işten anlamayanlara 48MP kamera 256GB Depolama diye satıyor o insanlar. Ben de telefonculara hiç güvenmiyorum.

Anladığım kadarıyla SIM yuvanız bozulmuş cihazınızda e SIM olsaydı e SIM'e geçin derdim fakat desteklemiyormuş geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…