Vodafone'a POCO X3 Pro ne zaman gelecek?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Merhabalar. POCO X3 Pro fiyatı çok fazla arttığı için Vodafone'dan almaya karar verdim. Ancak ne zaman baksam yakında gelecek diyor. Ne zaman gelir bu telefon? Çok istiyorum çünkü.

Ne zaman geleceğini bilemeyiz. Konu dışı olarak bu telefona 6500 TL verecek misin gerçekten?
Hocam internetten baktığımda 5000'e merdiven dayamış. Tek seferde para vermem artık çok zor. Ve bu telefonu da çok istiyorum. O yüzden Vodafone'a bakayım dedim orada gördüm ama hep çok yakında gelecek diyor.

Merhabalar. POCO X3 Pro fiyatı çok fazla arttığı için Vodafone'dan almaya karar verdim. Ancak ne zaman baksam yakında gelecek diyor. Ne zaman gelir bu telefon? Çok istiyorum çünkü.

Eki Görüntüle 1258275

İlk çıktğında babamın arkadaşı sayesinde 1600 TL'ye getirtmiştim. Şimdi fiyatı 6000 TL. Ekonomik olarak çok kötü gidiyoruz.

Hocam internetten baktığımda 5000'e merdiven dayamış. Tek seferde para vermem artık çok zor. Ve bu telefonu da çok istiyorum. O yüzden Vodafone'a bakayım dedim orada gördüm ama hep çok yakında gelecek diyor.

Kullanım amacın ne? Oyuncu değilsen bakacağın son model o olmalı.

Değerini bilin hocam.

Genel olarak performans ve batarya. Profesyonel çekimler yapan biri değilim. O yüzden bu modeli seçtim.

Dediğim gibi oyun oynamayacaksan bu telefon çekilmez. Bütçe verirsen daha iyisini önerebiliriz. Bu telefon ısınıyor ve tuğladan farkı yok. Bütçesinde ekranı kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…