E Emre TERLEMEZ Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar, ben Vodafone'a geçerek Note 4 aldım ama bana hattım açılınca cihazı vereceklerini söylediler ve salı günü gel dediler ve hattım daha açılmadı. Cihazı neden direk alamadım? Neden hattımın açılmasını bekliyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2015
Arkadaşlar, ben Vodafone'a geçerek Note 4 aldım ama bana hattım açılınca cihazı vereceklerini söylediler ve salı günü gel dediler ve hattım daha açılmadı. Cihazı neden direk alamadım? Neden hattımın açılmasını bekliyorum?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #2 Hat faturalı ise ondandır. Hat açılınca cihazı hattın üzerine kayıt edecekler.