Vodafone'dan Telefon Almak

Swind

Kilopat
Daha fazla  
Vodafone'dan Galaxy A5 veya A7 almayı düşünüyorum. Çok fazla araştırmadım, daha mı hesaplı oluyor? Bunun hakkında bilgi verir misiniz?

Düzenleme: Ben şuan Vodafoneluyum. Tarifeye ek değil de 24 ay taksitle sadece telefonu alabiliyor muyum ?

Son düzenleme:
Fiyatlar uygun olmaz tam tersi daha da pahalı bir fiyattan sana satış yapar. Operatörlerden telefon alınmasını doğru bulmuyorum, kazıklanmaktan başka operatörlerin yaptığı bir şey yok.

Fiyatlar uygun olmaz tam tersi daha da pahalı bir fiyattan sana satış yapar. Operatörlerden telefon alınmasını doğru bulmuyorum, kazıklanmaktan başka operatörlerin yaptığı bir şey yok.
Yanılıyorsunuz. Vitrinde gösterilen bile 1379TL. Ama Vodafone'da sıfırı peşin olarak 1350TL. 24 ay ile alırsanız Red 10 ve üzeri tarifelerde 1200TL yansıyor.
Akıl Almaz İndirim Fırsatı

Tek derdi kazık dediniz. Her telefon kazık fiyat taşımıyor bence. Slz gördünüz mü 24 ay peşin fiyatına taksit ? Pahalı olabilir fakat 24 ay süre veriliyor. A serisinde ek ödemeleri 3 ay Vodafone karşılıyor ayrıca. A7 için 300TL üzerinde indirim alınıyor. Ama ne yalan söyleyeyim fiyatlar tuzlu. Operatörler telefonun ilk çıktığı fiyattan satıyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı