DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar modemimi resetlemek istiyorum, işlemden sonra ne yapmam gerek? Yoksa sadece tuşa 5 saniye bassam yeterli mi?
Arkadaşlar modemimi resetlemek istiyorum, işlemden sonra ne yapmam gerek? Yoksa sadece tuşa 5 saniye bassam yeterli mi?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Ekim 2020 #2 Yeterli.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #3 Ulunay dedi: Yeterli. Genişletmek için tıkla... Şifre yanlış diyor. Ulunay dedi: Yeterli. Genişletmek için tıkla... Ağa bağlanamıyorum yardim eder misiniz? Son düzenleme: 18 Ekim 2020
Ulunay dedi: Yeterli. Genişletmek için tıkla... Şifre yanlış diyor. Ulunay dedi: Yeterli. Genişletmek için tıkla... Ağa bağlanamıyorum yardim eder misiniz?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Ekim 2020 #4 Vodafone'nun kendi verdiği modemse 3-5dk içinde kendi kendine kurulum yapıp internete girmesi gerekli. Sizin kendi aldığınız modemse kullanıcı adı ve şifresini girmeniz lazım.
Vodafone'nun kendi verdiği modemse 3-5dk içinde kendi kendine kurulum yapıp internete girmesi gerekli. Sizin kendi aldığınız modemse kullanıcı adı ve şifresini girmeniz lazım.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #5 Ulunay dedi: Vodafone'nun kendi verdiği modemse 3-5dk içinde kendi kendine kurulum yapıp internete girmesi gerekli. Sizin kendi aldığınız modemse kullanıcı adı ve şifresini girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Işıkları anında yandı ama şifre yanlış diyor
Ulunay dedi: Vodafone'nun kendi verdiği modemse 3-5dk içinde kendi kendine kurulum yapıp internete girmesi gerekli. Sizin kendi aldığınız modemse kullanıcı adı ve şifresini girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Işıkları anında yandı ama şifre yanlış diyor
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 18 Ekim 2020 #6 Hangi şifre ? Kablosuz ağ mı yoksa modem arayüzüne girerken istenen şifre mi ? Kablosuz ağ ise modem altında yazması gerekli.
Hangi şifre ? Kablosuz ağ mı yoksa modem arayüzüne girerken istenen şifre mi ? Kablosuz ağ ise modem altında yazması gerekli.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #7 Ulunay dedi: Hangi şifre ? Kablosuz ağ mı yoksa modem arayüzüne girerken istenen şifre mi ? Kablosuz ağ ise modem altında yazması gerekli. Genişletmek için tıkla... İkiside, şuan modem arayüzüne girmeye çalışıyoruz fakat tek hakkımız kaldı kullanıcı adı Admin Şifreyide WLAN key yaptık fakat yanlış dedi
Ulunay dedi: Hangi şifre ? Kablosuz ağ mı yoksa modem arayüzüne girerken istenen şifre mi ? Kablosuz ağ ise modem altında yazması gerekli. Genişletmek için tıkla... İkiside, şuan modem arayüzüne girmeye çalışıyoruz fakat tek hakkımız kaldı kullanıcı adı Admin Şifreyide WLAN key yaptık fakat yanlış dedi
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.229 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #8 Kullanıcı adı ve şifre Vodafone olması lazım modem arayüz şifresi.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #9 sametozbass dedi: Kullanıcı adı ve şifre Vodafone olması lazım modem arayüz şifresi. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz tek hakkım kaldı. sametozbass dedi: Kullanıcı adı ve şifre Vodafone olması lazım modem arayüz şifresi. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre yanlış dedi, referansınız nedir? Son düzenleme: 18 Ekim 2020
sametozbass dedi: Kullanıcı adı ve şifre Vodafone olması lazım modem arayüz şifresi. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz tek hakkım kaldı. sametozbass dedi: Kullanıcı adı ve şifre Vodafone olması lazım modem arayüz şifresi. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre yanlış dedi, referansınız nedir?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.229 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #10 İlginç bence normalde Vodafone vodafonedur ama resetleme için arkasında reset yeri var toplu iğne kalem ucu gibi şeylerle sıfırlayabilirsiniz ışıklar yanıp sönerse başarılı demektir.
İlginç bence normalde Vodafone vodafonedur ama resetleme için arkasında reset yeri var toplu iğne kalem ucu gibi şeylerle sıfırlayabilirsiniz ışıklar yanıp sönerse başarılı demektir.